Snelle reactie verstrekken voldoende informatie aansluitend op individuele situatie

Sterke en/of verbeterpunten?

Individuele berekingen over aanbod gunstige individuele situatie

Lebski

Snel en correct en een snelle afhandeling

ton koevoets

zeer goede ervaringen met dit bedrijf , wij zijn zeer vriendelijk geholpen door deze mensen.

Sterke en/of verbeterpunten?

ze weten waar ze over praten en kunnen dit zeer goed overbrengen op diegene die daar als leek op dit gebied voor de eerste maal mee te maken hebben.

Shailentry

Super!!
Het kosteloos aflossen is een enorm voordeel.
Super!!
Het kosteloos aflossen is een enorm voordeel.
Ook het wijzigen van het contract ging heel makkelijk en snel. En zonder gezeur of geaarzeld. Ik had een financiering aangevraagd voor een auto, daarna ben ik veranderd van gedachte en toen heb ik het laten veranderen in een andere auto. Dat ging makkelijk en het contract was binnen een dag klaar.

Het kosteloos aflossen
Snel handelen
Snel de contracten voor elkaar krijgen
De handigheid van het versturen. (post, whatsapp,mail)
Ze blijven achter je aan zitten zodat je...
Het kosteloos aflossen
Snel handelen
Snel de contracten voor elkaar krijgen
De handigheid van het versturen. (post, whatsapp,mail)
Ze blijven achter je aan zitten zodat je het niet vergeet.
Als je iets wil aanpassen aan je financiering, dan kan dat gemakkelijk en snel.

Uitstekend bedrijf, zijn erg snel en duidelijk met het regelen van het product.

Sterke en/of verbeterpunten?

De communicatie was erg goed. Zelfs buiten kantooruren en in het weekend was het bedrijf bereikbaar.

Adje rennenberg

Een auto gefinancierd

Heel goed geholpen

In het begin was het contact heel fijn en werd ik snel en vriendelijk geholpen. Toen ik nog een vraag had werd dit even opgeschreven pm door te spelen naar de juiste persoon, maar nu een week later... In het begin was het contact heel fijn en werd ik snel en vriendelijk geholpen. Toen ik nog een vraag had werd dit even opgeschreven pm door te spelen naar de juiste persoon, maar nu een week later heb ik nog steeds geen antwoord
Dit vind ik erg jammer, want hierdoor heb ik nu een slechte ervaring met de autofinancier.

Reactie De Autofinancier:

Bedankt voor uw review, fijn dat u het contact als prettig ervaren heeft. Wij hebben u meerdere malen geprobeerd te bellen, maar konden u helaas niet bereiken. Graag geven wij antwoord op uw vraag.

Thomas Grabiasz

Professionele service!