AlbertoSchilder

Nick Hofhuis, Dat is de eerste persoon aan wie ik denk als ik aan 'De Auto Financier' denk. Ik ben zo goed (geduld, goede communicatie, snelle schakeling, vriendelijk) geholpen door hem. Dus een... Nick Hofhuis, Dat is de eerste persoon aan wie ik denk als ik aan 'De Auto Financier' denk. Ik ben zo goed (geduld, goede communicatie, snelle schakeling, vriendelijk) geholpen door hem. Dus een beddrijf die iemand als Nick in dienst heeft, verdient bij bij meer dan 10 sterren, keep it ip guys. AlbertoSchilder

Blijf zo bezig!!!

Communicatie goed. Afhandeling snel

Rhafotsky Godoy

Echt helemaal top

Sterke en/of verbeterpunten?

Ik zeg ga zo door en het word alleen maar beter

Keanenburg

Geduldig en behulpzaam tot het laatste moment.

Sterke en/of verbeterpunten?

Ze nemen veel contact met de klant. De mailtjes lopen elkaar langs.

boomsma

De ervaring van mij is dat zij mij super snel hebben geholpen met een financiering, daar dit mijn eerste keer voor een lening.

Sterke en/of verbeterpunten?

zou het niet weten of er nog verbeterpunten zouden zijn.

Bianca

Super

Elviera

Via de mail kreeg ik niet altijd een antwoord en als ik antwoord kreeg leek het alsof ik met iemand aan het “chatten” was.. mailcontact van 1 februari, ik vroeg netjes of alle aangeleverde stukken... Via de mail kreeg ik niet altijd een antwoord en als ik antwoord kreeg leek het alsof ik met iemand aan het “chatten” was.. mailcontact van 1 februari, ik vroeg netjes of alle aangeleverde stukken goed waren enz. Als antwoord, geen “goedemiddag Elviera….” …. Nee, een : “ al jou stukken liggen bij de bank “ … volgend mailtje wat er direct nog achteraan kwam met daarin : “ ook je loonstrook en bankafschrift”.

Sterke en/of verbeterpunten?

Communicatie via de mail én telefoon met meer uitleg over belangrijke onderwerpen

Aad

Helder en duidelijk werkt deze maatschappij.

Nee ga zo door.

Rijndertse

De Service is ongekend

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke punt vind dat het bedrijf correct is