Jimmy

Prettig

Sterke en/of verbeterpunten?

Dat alles ook via een telefoon geregeld kan worden.

W. Altena

Plezierig in het contact. Reageert snel.

Sterke en/of verbeterpunten?

mailadres 'aanvraag@blokweg.nl' verwijderen op het formulier met gevraagde gegevens. Dit is niet (meer) in gebruik waardoor de aanvraag stagneert. Digitaal aanleveren van gevraagde gegevens bleek... mailadres 'aanvraag@blokweg.nl' verwijderen op het formulier met gevraagde gegevens. Dit is niet (meer) in gebruik waardoor de aanvraag stagneert. Digitaal aanleveren van gevraagde gegevens bleek niet mogelijk terwijl daar wel op geattendeerd werd

Daniela Smoleanu

A wonderful collaboration with Swift support during the whole process .

Sterke en/of verbeterpunten?

I honestly don’t think there is something to improve to this process.

Hossein Ranjbarpour Azarizad

Everything was good.

Sterke en/of verbeterpunten?

That without asking any information , when I call you you have access to my file and documents.

Jorrit

Prima, altijd bereikbaar.

Sterke en/of verbeterpunten?

Telefonisch iets meer doorvragen naar de wensen. Even iets verder kijken dan eigen gewin (er is meer dan commercie)

Zorlu transport

Ja ik vind jullie zeer professioneel, en tog een financiering gevonden voor mij geval en erg geduldig zijn jullie.
Ik ga jullie zoiezo aanbevelen mij mij familie en kennissen.
Echt heel...
Ik ga jullie zoiezo aanbevelen mij mij familie en kennissen.
Echt heel erg bedankt voor jullie inzet.

Sterke en/of verbeterpunten?

Jullie bleven zoeken naar de juiste aanbod

DDB Montage

Ontzettend vriendelijk en meedenkend !
Ontzettend vriendelijk en meedenkend !
Zelfs na al mijn ongeduld bleven ze erg begripvol en vriendelijk. Ook werd goed mee gekeken of mijn tegenvoorstel haalbaar was. hierbij werd gezocht naar een bank die passend was. Zelfs aan de auto verzekering naderhand werd super goed mee geholpen aangezien een snelle sport auto nogal lastig te verzekeren is voor een jonge jongen als ik ! Hierbij erg veel dank aan (Tim)

Mvg Django

Sterke en/of verbeterpunten?

Gebruikt voor de financiering van mijn nieuwe bolide

Sterk:
- duidelijke communicatie;
- vriendelijke service;
- bereikbaarheid telefonisch.

Beter:
- Duur van het proces, in totaal 9 dagen. Geen idee of dit sneller kan,...
Sterk:
- duidelijke communicatie;
- vriendelijke service;
- bereikbaarheid telefonisch.

Beter:
- Duur van het proces, in totaal 9 dagen. Geen idee of dit sneller kan, maar wellicht kan dit in de communicatie beter.
- Uiteindelijk toch wat foutjes in de contracten, iets meer nauwkeurigheid is op zijn plaats.

Eekels-Buijks

Zeer goed