Z.kandemir-Terler

Ze hebben ons goed geholpen.

Sterke en/of verbeterpunten?

Het was moeilijk om de benodigde documenten te verzamelen en op te sturen via email omdat ik er niet zoveel verstand van heb ,Waarbij ik hulp heb gevraagd.

AB Dienstverlening

Goede instructies via de site en snelle actie en afhandeling bij een gekozen voertuig

Sterke en/of verbeterpunten?

goede communicatie en service, geen verbeterpunten

Emanoil klus en Stucadoors bedrijf

Emanoil klus en Stucadoors bedrijf

Sterke en/of verbeterpunten?

om bestellingen sneller te verwerk

Paul van Straten

Ik denk dat ik correct behandeld ben. zorgvuldig en met respect.

Sterke en/of verbeterpunten?

Ik heb wat problemen gehad rond de werkgeversverklaring. Later kreeg ik een PDF formulier toegestuurd dat ingevuld kon worden met alle noodzakelijke onderdelen. Als dat in eerste instantie... Ik heb wat problemen gehad rond de werkgeversverklaring. Later kreeg ik een PDF formulier toegestuurd dat ingevuld kon worden met alle noodzakelijke onderdelen. Als dat in eerste instantie toegestuurd was, had het mij veel tijd gescheeld.

Leroy van Gameren

Prettig, duidelijk, direct handelen, goedkoper dan de rest

Coenraad

Voor de 3e keer gekozen voor De Autofinancier. De beste offertes en snelle afhandeling maken mijn keuze om elke keer weer voor hun te kiezen

Ga zo door!

Fam Wijbenga

Fijne en snelle communicatie.

Sterke en/of verbeterpunten?

Een sterk punt vinden wij het contact via mail, we zijn netjes van alle stappen op de hoogte gehouden. Vinden wij persoonlijk fijner als telefonisch

van der Molen

Snelle reactie en denken met je mee over de juiste oplossing

denkt met je mee

Van veen

Regeren snel en heel duidelijk

Zeer netjes behandeld

PrimeConTech B.V.

Positieve ervaring. Men gaat direct aan het werk en met goed resultaat. Eerlijk advies!

Sterke en/of verbeterpunten?

De autoverzekering word ook gelijk geregeld