Eveline Passier
Dim's Witgoedservice is een aardige man, hij geeft eerlijk advies en hij rekent uit hoeveel de reparatie gaat kosten. Hij komt op tijd en is to the point. Echt een aanrader.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Beterwitgoed aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Beterwitgoed aan!
fijne en snelle service
Ga zo door
Goed geholpen. Niet te duur. PRIMAAAA
Ik wacht een koelkast, maar niet juist antwoorden, maar niet trackingcode, niet artikel. Laatste keer informatie: volgende werkdag (maandag) "sturen". Alleen "blablabla" 5 dagen - koelkast meer (?) dagen - de "winkel" site op mijn geld. Hele traag winkel, met slecht klantenser ice. Nooit meer... 1902612 nu annulering.
heel correct
Super snel geholpen en netjes gerepareerd. Echte top service!
Snelle service en vakkundige reparatie
snelle reactie op klacht en snelle afhandeling
Onze wasmachine was kapot. De monteur heeft ons telefonisch uitgelegd hoe we dit zelf konden verhelpen. Zonder kosten, zonder gedoe. Heel erg fijn!!
Topper
Snelle en goede service, goede commini7
Zeer tevreden
gewoon goed
Dé Witgoed Specialist Beterwitgoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Beterwitgoed heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Beterwitgoed
Hasseltstraat 240
5046LR Tilburg
fijne en snelle service
Ga zo door
Goed geholpen. Niet te duur. PRIMAAAA
heel correct
Super snel geholpen en netjes gerepareerd. Echte top service!
Snelle service en vakkundige reparatie
snelle reactie op klacht en snelle afhandeling