9.4 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!

Assortiment

pieter hendriks

goede service

diverse spullen al aantal jaren klant

Saskia

Prettig contact in de winkel en met de instellateur. Duidelijke prijsafspraak. Heel blij dat we zo snel en kundig geholpen zijn.

Inductie kookplaat

Wasmachine

BEX

mooie winkel en fijne bediening

Wout Breeschoten

Ik kom hier graag vanwege hun persoonlijke benadering. Ook deze keer weer een prettig en vakkundig gesprek gehad

stofzuiger, extra maar vervolg op de goede ervaring

Roumen

Vriendelijk geholpen door deskundig personeel. En door de snelle service hadden we anderhalf uur later de nieuwe droger.

Droger

Rijks

Vakkundig en professioneel

Koel vries combinatie

Orsolya Bukta

100% andacht aan de behoeften van de klant, persoonlijk advies, keurige afhandeling van het bestel- en het leveringsprocess, en professionele installatie. Echt een aanrader!

AEG wasmachine

Bemmelmans

Prima ervaring

Koffiemachine jura

Widdershoven

Zeer goede uitleg en service

Vaatwasser

Robert Engelen

Zeer Tevreden,geweldige service en goede uitleg.

Liebher koelkast en Pelgrim magnetronoven

Aan den Boom

Snelle levering , mooi geïnstalleerd , zeer tevreden !!

Product of service:
Vaatwasser ,wasdroger , afzuigkap .

Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2019

Dé Witgoed Specialist Bex

Bex Elektro is Dé Witgoed Specialist in midden Limburg, al 58 jaar staan wij voor persoonlijke, snelle en vakkundige service bij aankoop of reparatie. In onze showroom met ruim 800m2 treft u een zeer uitgebreid assortiment aan. Inbouwapparaten, wasverzorging, kleinhuishoudelijke apparaten en verlichting. Ook kunt u terecht voor een nieuwe keuken, in samenwerking met Verkoelen Keukenmontage ontzorgen wij u volledig, van ontwerp tot oplevering. Bex Elektro beschikt over alle premium partnerships met bekende merken; Atag, Bosch, Siemens, AEG, Liebherr, Quooker, Smeg en Pelgrim. Daarnaast zijn we Miele premium partner voor vrijstaande en inbouw apparaten. We leveren apparatuur vanuit onze eigen magazijn hierdoor, kunnen we onze klanten razendsnel van een nieuw product voorzien. Onze eigen technische dienst repareert daarnaast vakkundig en snel. Wilt u graag zelf uw apparaat repareren? Dan helpen we u uiteraard aan de juiste onderdelen hiervoor.

Roggelseweg 9

Widdershoven

Zeer goede uitleg en service

Vaatwasser

Robert Engelen

Zeer Tevreden,geweldige service en goede uitleg.

Liebher koelkast en Pelgrim magnetronoven

Aan den Boom

Snelle levering , mooi geïnstalleerd , zeer tevreden !!

Product of service:
Vaatwasser ,wasdroger , afzuigkap .

Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10