Maurice Houben
- Product of service:
- Vaatwassser
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
goede ervaring, altijd erg tevreden
Een fijne bediening, ter zake doende info en vooral vriendelijkheid.
Wij zijn voor honderd procent te vrede. En bedanken U voor de goede en snelle behandeling.
Behulpzaam en eerlijk bedrijf
Bij deze wil ik even vermelden dat ik het jammer vindt dat we eerst ander halve week moeten wachten om een afspraak te kunnen maken voor een monteur [ na diverse keren bellen en in de winkel te zijn geweest] dagen door gegeven dat ik thuis was en dan nog een afspraak maken voor een dag dat ik niet thuis ben. Misschien een aandacht punt voor jullie.
Bijzonder goed geholpen door Aneta!
Mensen die luisteren en tijd voor je hebben
Zoals altijd ben ik over jullie zeer tevreden
goed
Storing melden, ter plaatse vakkundig opgelost, top.
snelle levering en installatie. Duidelijk advies
Meedenkend, écht moeite doen voor de klant, snelle en correcte levering. Fijn persoonlijk contact!!
Al meerdere malen uitstekend geholpen
Vriendelijke medewerkers en goede service
Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Bex
Roggelseweg 9
6081CR Haelen
goede ervaring, altijd erg tevreden
Een fijne bediening, ter zake doende info en vooral vriendelijkheid.
Behulpzaam en eerlijk bedrijf
Bijzonder goed geholpen door Aneta!
Mensen die luisteren en tijd voor je hebben
Zoals altijd ben ik over jullie zeer tevreden
goed
Storing melden, ter plaatse vakkundig opgelost, top.
snelle levering en installatie. Duidelijk advies
Al meerdere malen uitstekend geholpen