Deriky
- Product of service:
- Filters voor stofzuiger
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!
goede service
Prettig contact in de winkel en met de instellateur. Duidelijke prijsafspraak. Heel blij dat we zo snel en kundig geholpen zijn.
Vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam
prettige voorlichting snelle levering bedankt
Dat is goed
mooie winkel en fijne bediening
Ik kom hier graag vanwege hun persoonlijke benadering. Ook deze keer weer een prettig en vakkundig gesprek gehad
Vriendelijk geholpen door deskundig personeel. En door de snelle service hadden we anderhalf uur later de nieuwe droger.
Vakkundig en professioneel
100% andacht aan de behoeften van de klant, persoonlijk advies, keurige afhandeling van het bestel- en het leveringsprocess, en professionele installatie. Echt een aanrader!
Prima ervaring
Zeer goede uitleg en service
Zeer Tevreden,geweldige service en goede uitleg.
Snelle levering , mooi geïnstalleerd , zeer tevreden !!
Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:
mooie winkel en fijne bediening
Vakkundig en professioneel
Prima ervaring
Zeer goede uitleg en service
Zeer Tevreden,geweldige service en goede uitleg.
Snelle levering , mooi geïnstalleerd , zeer tevreden !!
Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Bex