Jacoba Planting
Snel, vriendelijk en netjes
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Delken aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Delken aan!
geen commentaar
Gewoon superfijne witgoedwinkel. Ken het m'n hele leven al en is altijd goed geweest en nog!
Super
Goed bedrijf met "afspraak is afspraak" en top service! Monteurs met kennis en geven goed advies, en in winkel idem dito.
Het contact met de verkoper was heel goed: vriendelijk, duidelijke uitleg en je kreeg de tijd om het te kopen item te bekijken.
Erg snelle service
Goed bedrijf, prima service
Deskundige uitleg, vriendelijk geholpen
Zeer tevreden
werd prettig en vakkundig geholpen.
Als van oudsher.🇳🇱🇳🇱
Komt zijn afspraken na, goede service
Prima winkel, de klant is koning!
Goeie snelle service, en niet te beroerd om een extra stapjes te zetten
Dé Witgoed Specialist Delken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Delken heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg snelle service
Goed bedrijf, prima service
Deskundige uitleg, vriendelijk geholpen
Zeer tevreden
werd prettig en vakkundig geholpen.
Als van oudsher.🇳🇱🇳🇱
Komt zijn afspraken na, goede service
Prima winkel, de klant is koning!
Goeie snelle service, en niet te beroerd om een extra stapjes te zetten
Dé Witgoed Specialist Delken heeft de volgende resultaten bereikt: