9.5 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Fair Price aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Ommen

J. van Lokven

Snel en efficiënt. Goede informatie.

Leen van Duijn

Huig van Duijn

Goede voorlichting in de winkel en vakkundige installatie van het apparaat

Bosma

Goede service, goed contact, heel erg tevreden

Ruben van Wouwe

De service is altijd super. Dat is al een reden om het hier te kopen. In plaats van Bol.com of zo. Want, ik wil graag een leeft centrum en daar wil graag aan meewerken.

Steenvoorden

Prettige service en uitleg over assortiment

R.M. Tijs

Fijn winkelpersoneel. Snelle afhandeling van wensen

Heus

Al jaren een goede service bij Arno

The green roots b.v.

Versteege

Uitstekende service, bijzonder klantvriendelijk, in alles goed meedenkend om tot een juiste afweging te komen.

H. De Rpoij

Prettige verkoopster en keurig op tijd en netjes afgeleverd. Helena de Rooij

geen bedrijf

goede klandizie en ontzettend vriendelijk geholpen

G.J. Stagge

Zeer fijne en lieve mensen met een uitstekende service. Ze zijn heel klantgericht en ik kan met een gerust hart iets bij hun kopen, omdat ik weet dat het goed is. Zo wilde ik afgelopen zaterdag een stoomstrijkijzer die niet op voorraad was. Dinsdag was het al binnen en na een belletje werd het ook nog eens thuis gebracht omdat ik bijna niet kon lopen vanwege een voetwond. Dat vind ik nu ECHT KLASSE!

Bert

Goed geholpen

Dé Witgoed Specialist Fair Price verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Fair Price heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 12 december 2018

Dé Witgoed Specialist Fair Price

Fair Price is al ruim 25 jaar een begrip in Noordwijk en omstreken.Wij bieden de klant een eerlijk en deskundig advies en zorgen voor snelle levering en deskundige installatie van uw aankoop. Eventuele reparaties worden vakkundig uitgevoerd door onze eigen monteurs. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment vrijstaande en inbouw apparatuur. Van wasmachines en drogers tot de nieuwste wifi aanstuurbare ovens, vaatwassers, koelkasten etc. Daarnaast hebben we ook een aanbod van huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, strijkijzers en diverse klein huishoudelijk.

Kerkstraat 1a

2201KK Noordwijk

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Ommen

J. van Lokven

Snel en efficiënt. Goede informatie.

Leen van Duijn

Huig van Duijn