9.3 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Hildam Zaandam aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Monique van den Berg

Goede service en advies, snel geholpen. Er wordt meegedacht met de klant.

Simone

Wat een super goede service!!! Echt een aanrader! Wij zijn heel tevreden🙏

De heer Heistek

Duidelijke informatie en goede service

Sandra van Geenen

Vandaag in de winkel geweest voor een onderdeel van een al oude Miele stofzuiger S2721 welke was gebroken en uit een bak met oude onderdelen kwam er eentje te voorschijn. Neem maar mee werd gezegd alleen als het niet past dan graag retour geven. Maar het onderdeel past en de stofzuiger gewoon weer te gebruiken. Top service!

Henk

Snelle reactie, goed geholpen en vakkundig gerepareerd door een vriendelijke monteur.

van Doesburg

Prima snelle service en aardig personeel

De Wit

Zeer goede service, duidelijke uitleg, prima aansluiting van onze wasmachine. Fijn persoonlijk contact.

Marja Vermaat

Wat een service geweldig

Vitals Voedingssupplementen

Geweldige service! Direct contact, direct antwoorden en mogelijkheden en na bestelling dezelfde dag vaatwasser vervangen. Piepklein minpuntje: extra kosten voor voorrijden werden bij offerte niet vermeld; was echter maar 32,50 met 50% korting.

Erik Jan Loos

Na een online melding van een probleem werd ik direct gebeld, na 1,5 uur stond de monteur voor de deur. De wasmachine was (na 22 jaar) niet meer te repareren. De volgende ochtend werd de nieuwe gebracht (op driehoog) en geïnstalleerd, snel en vakkundig. Heel vriendelijke mensen, aan de telefoon en ook bij mij thuis. Super service !

Familie Van Zwieten

Fijne medewerkers, goede service, goede kwaliteit Miele producten. Ze staan altijd voor je klaar. Wij kopen hier nu al een aantal jaren onze Miele spullen en zijn zeer tevreden.

Henk van Koop

Hartelijk dank voor de snelle en goede service. U heeft ons met de nieuwe wasmachine snel uit de brand geholpen. Gisteren besteld en vandaag kunnen we al weer wassen.

F Wims hartog

Ben zeer tevreden

Goede en snelle service!

Youssef

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een offerte opgevraagd voor een nieuwe oven Bosch HBG633BB1 SERIE 8 Elektrische oven zal kosten met eventueel het aanpassen van de keukenkast deur. Offerte van 925 euro ontvangen met de opmerking erbij dat het mij 90 euro extra zal kosten wanneer ik besluit om het keukenkastje deur op maat te laten zagen. 90 euro vond ik aan de hoge kant en heb alleen akkoord gegeven om de oven aan te schaffen die vervolgens ook in de keukenkast gelegd kan worden. Prijs in de offerte was 925 euro. De vriendelijke monteur waar ik overigens geen kritiek op heb, had vervolgens de oven netjes met behulp van twee gemonteerde strips in de kast gelegd. Bij het afrekenen moest ik 1015 euro betalen. Dat bedrag kwam niet overeen met wat in de offerte stond. In de offerte stond 925 euro en eventueel 90 euro bijbetalen voor het aanpassen van het deurtje. Om een conflict te voorkomen heb ik uiteindelijk het bedrag ter plekke afgerekend, maar blijf wel achter met een hele zuur smaak in de mond. Het is het gevoel dat ik om de tuin ben geleid en het zal nog wel even duren om van dat gevoel af te komen. De volgende dag had ik gebeld met Hildam en het verhaal uitgelegd, maar aan de reactie kon ik al heel snel opmaken dat mijn verhaal weinig effect zal hebben. Ik kreeg te horen dat het woordje: "deurtje" bij de opmerking onjuist was en aangepast had moeten worden naar inbouwkosten, maar daar heb ik achteraf niets aan. Dat had ik liever voor de aankoop willen weten, zoals het hoort. Nadat ik had betaald kreeg ik de aangepaste factuur en is het opmerking over het deurtje wel aangepast. Mosterd na de maaltijd noemen ze dit. Conclusie? Door de offerte die ik per e-mail had ontvangen is mij de mogelijkheid ontnomen om een weloverwogen besluit te nemen. Het besluit wat ik had genomen was gebaseerd op het totaal bedrag van 925 euro, maar het werd onverwacht en eenzijdig aangepast naar 1015 euro. Dat is niet netjes Hildam. Wat heb ik hiervan geleerd? Dat ik in het vervolg beter mijn spullen goedkoper via het internet en via een betrouwbare webshop kan aanschaffen. En bij de Hornbach mijn materialen inkoop die nodig zijn om het product zelf in te bouwen. Bovendien is 90 euro arbeid behoorlijk aan de hoge kant voor 45 minuten werk, vergeleken met de concurrent. En voor de oven heb ik bovendien ook teveel betaald vergeleken met de concurrent. Al met al een zure ervaring die ook meteen mijn laatste ervaring zal zijn. Succes met het geld wat jullie aan mij hebben verdiend.

Dé Witgoed Specialist Hildam Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Hildam Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Monique van den Berg

Goede service en advies, snel geholpen. Er wordt meegedacht met de klant.

Simone

Wat een super goede service!!! Echt een aanrader! Wij zijn heel tevreden🙏