Weert
Uitstekende service
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Hommel aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Hommel aan!
Goed advies en uitstekende service
goede en vakkundige reparatie
Uitstekende service en verstand van zaken.
Altijd correct en vriendelijk .Heel erg tevreden.
Was eerlijk en open in het advies.
Goed geregeld en klant vriendelijk 👍🏻
prima zo als het gaat
Snelle en goede service.
Snelle reactie, duidelijk wat er gerepareerd moest worden en dit is snel en kundig gedaan. Het euvel is verholpen, afspraken werden goed nagekomen, dus tevreden.
Had met spoed een droger nodig om dat mijn vrouw de volgende dag zou bevallen. En onze droger gaf een storing. Dezelfde dag nog een vervangende droger en reparatie gehad van de droger.
We zijn goed geholpen met het vervangen van een onderdeel van de wasmachine.
Eerlijk, deskundig en professioneel!
Topservice
Supergoed geholpen. Dank jullie wel!
Dé Witgoed Specialist Hommel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Hommel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Hommel
Bergsestraat 15
4724CA Wouw
Goed advies en uitstekende service
goede en vakkundige reparatie
Uitstekende service en verstand van zaken.
Altijd correct en vriendelijk .Heel erg tevreden.
Was eerlijk en open in het advies.
Goed geregeld en klant vriendelijk 👍🏻
prima zo als het gaat
Snelle en goede service.
We zijn goed geholpen met het vervangen van een onderdeel van de wasmachine.
Eerlijk, deskundig en professioneel!
Topservice
Supergoed geholpen. Dank jullie wel!
Dé Witgoed Specialist Hommel heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Hommel