MC de Rivieren Zaltbommel
goed advies, snelle service
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen aan!
Helemaal prima
Vertrouwd adres met snelle goede service
Goed advies, ruime aandacht van monteur die ook verkoper blijkt te zijn in de winkel.
Goede service, snelle levering. Duidelijke communicatie. Denken met je mee!
goed en vertrouwd.
Vriendelijke en duidelijk advies
Vertrouwd!!
Vakkundig en vriendelijk, correct geholpen
Eerlijk advies
Goed advies, scherpe prijs en correcte levering
Heldere informatie, snelle en goede service!
meedenkend, alles doen om klant tevreden te stellen
Hele fijne, goede en eerlijke service. In de winkel erg gord geadviseerd en de levering was ook snel en goed. Heel tevreden!
Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Prima service.
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen
Thorbeckeplein 10
5301NB Zaltbommel
Helemaal prima
Vertrouwd adres met snelle goede service
Goede service, snelle levering. Duidelijke communicatie. Denken met je mee!
goed en vertrouwd.
Vriendelijke en duidelijk advies
Vertrouwd!!
Vakkundig en vriendelijk, correct geholpen
Eerlijk advies
Goed advies, scherpe prijs en correcte levering
Heldere informatie, snelle en goede service!
meedenkend, alles doen om klant tevreden te stellen
Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Prima service.
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen