blom
x
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed aan!
Supersnelle en vakkundige service bij defecte droogtrommel
Goede service altijd top
Reageert snel, duidelijk advies, terzake kundig. Laat alles netjes achter.
Ik kreeg telefonisch prima advies, hoe ik het probleem zelf kon verhelpen. Dit lukte goed. Zeer klantvriendelijk!
Prima. Snelle reactie terug om afspraak te maken. Geen poespas. De monteur was eerlijk en helder.
heel prettige monteur kundig!
Super snel , en goed en alles goed uitgelegd
Heel fijn geholpen
Uitstekend. Erg vriendelijk en topkwaliteit.
Reparatie snel en zeer vakkundig voor een redelijke prijs uitgevoerd
Goede service
Gisteren gebeld, vandaag geholpen! Direct opgelost, fantastisch zo snel en vakkundig!
Erg fijne service, al verschillende keren telefonisch met tips geholpen, zodat er niemand langs hoefde te komen en we het zelf konden verhelpen.
Super snelle en professionele service.
Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed
Kalverdijk 61
1747GJ Tuitjenhorn
Supersnelle en vakkundige service bij defecte droogtrommel
Goede service altijd top
Reageert snel, duidelijk advies, terzake kundig. Laat alles netjes achter.
heel prettige monteur kundig!
Super snel , en goed en alles goed uitgelegd
Heel fijn geholpen
Uitstekend. Erg vriendelijk en topkwaliteit.
Reparatie snel en zeer vakkundig voor een redelijke prijs uitgevoerd
Goede service
Super snelle en professionele service.
Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Koenis Witgoed