Liesker
Snel vriendelijk en uitstekend en deskundig geholpen.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Kuijpers aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Kuijpers aan!
Prettige vakkundig advies.
Duidelijk uitgelegd wat reparatie eventueel zou kosten, helaas was het onderdeel niet meer beschikbaar en reparatie dus niet mogelijk. Volgende dag goed advies ontvangen en een nieuwe wasmachine aangeschaft, nu wachten op levering 27 januari (gekozen model was niet op voorraad in de winkel. Datum levering door ons gekozen.
Probleem wasmachine na telefonisch advies opgelost
Zaterdag paniek..... koel vriescombinatie heeft problemen. Snel naar John Kuijper voor een simpel koelkastje ter tijdelijke vervanging. Joh heeft ons uitgebreid uitgelegd wat het probleem met de Liebherr combinatie is en we moeten (helaas) 36 uur geduld hebben alvorens de combinatie weer aan te mogen zetten. Een ouderwetse top service die je zelden meer vindt. Dank je John, en het bier stond op tijd koud:-)
Goede service, eerlijke adviezen
Dit bedrijf verdient zeker 5 sterren. Goede service, prima geïnstalleerd en zeer netjes gewerkt.
Zeer tevreden over witgoed kuipers
Vakbekwaam bedrijf, hele goede service
Snelle en vriendelijke service bij reparatie. Hier ga ik zeker heen de volgende keer dat.ik een nieuw apparaat nodig heb. Ze.hebben de gunfactor
Snelle, goede service tegen een juiste prijs.
Het kon niet beter . 100% tevreden .
Snelle service. Houdt zich aan zijn woord. Echt fijn geholpen!
Altijd bereid om te helpen en steengoeie service
Snelle en goede service
Dé Witgoed Specialist Kuijpers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Kuijpers heeft de volgende resultaten bereikt:
Probleem wasmachine na telefonisch advies opgelost
Goede service, eerlijke adviezen
Zeer tevreden over witgoed kuipers
Vakbekwaam bedrijf, hele goede service
Snelle, goede service tegen een juiste prijs.
Het kon niet beter . 100% tevreden .
Snelle service. Houdt zich aan zijn woord. Echt fijn geholpen!
Altijd bereid om te helpen en steengoeie service
Snelle en goede service