Fysiofit
reageren snel en werken netjes
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
Nvt
Vriendelijke mensen en duidelijke antwoorden.
Uitstekend
Goed geholpen!! Dank voor de service
Zeer goed
De deur staat altijd open !!!!!
Vertrouwd gevoel
Lekker dichtbij en snel geholpen
Gemeente Vught.
Perfect bedrijf met zeer goed gekwalificeerd personeel
Snel en adequaat
Snelle levering Goeie prijs-kwaliteit Nieuwe 2 verdiepingen omhoog Oude mee terug Goeie service
Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd
zeer klantvriendelijk en meedenkend
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen
Spoorlaan 72
5061HC Oisterwijk
Nvt
Vriendelijke mensen en duidelijke antwoorden.
Uitstekend
Goed geholpen!! Dank voor de service
Zeer goed
De deur staat altijd open !!!!!
Vertrouwd gevoel
Lekker dichtbij en snel geholpen