9.3 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Angelique

snelle service

w heesbeen

goede service vriendelijk personeel

Suzanne

Fijne mensen die goed geholpen hebben met een probleem!

Rademaker

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke monteurs en ook telefonische hulp was prima.

Ton Jacobs

Snel en erg service gericht! Prima

Chantal Krouwer

Prima !

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Beste Chantal, Bedankt voor je bericht. Groeten Team Leo van der Steen!

Annette

Top

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Beste Annette, Thanks. Groeten Team Leo van der Steen!

Petra van Nuenen

Goede communicatie

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Dag Petra, Super fijn om te horen. Daar zijn wij zeer blij mee. Groeten Team Leo van der Steen!

Gijs

Zeer aardige en kundige monteur, reparatie uitgevoerd, advies over juist gebruik en een eerlijke prijs! Top!

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Hey Gijs, Ik ga het doorgeven aan de monteur. Vinden ze altijd leuk om te horen. Fijn dag nog. Groeten Team Leo van der Steen!

Marian Slenders

Fijn bedrijf vriendelijk en behulpzaam personeel Top

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Hoi Marian, Leuk om te horen zeg. Wij gaan zo door. Groeten Team Leo van der Steen!

Ellenh

Deskundig personeel. Komen afspraken na. Denken mee. Makkelijk te bereiken. Goede website.

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Hey Ellen, Dat zijn nog een mooie woorden. Heel erg leuk om te horen. Veel plezier met uw aankoop. Groeten Team Leo van der Steen!

Tonny van Abeelen

Heel correct de medewerkers 👍alles keurig

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Beste familie van Abeelen, Ik ga het hier aan ze doorgeven. Bedankt voor dit compliment. Fijne dag vandaag. Groeten Team Leo van der Steen!

Echte Bakker Jan Swaanen

snelle service en goed meegedacht!

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Hey Bakkerij Swaanen, Fijn om te horen. Bedankt voor je bericht en tot de volgende keer. Groeten Team Leo van der Steen!

Toon Kuypers

Koffiezetapparaat ter reparatie aangeboden. Keurig en dus zeer naar tevredenheid probleem verholpen. Tijdens reparatie kregen wij een vergelijkbare machine zolang te leen dus geen hinder mbt het gemis van ons eigen apparaat. Conclusie service die helemaal TOP is.!!!!!!

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Hey Toon, Bedankt voor je bericht. Op naar nog heel veel lekkere bakjes koffie. Groeten Team Leo van der Steen!

F.

SterSterSterLege sterLege ster

Reparatie aan wasmachine uit laten voeren. Uiteindelijk kost het meer dan verwacht. Maar wel netjes en vriendelijk geholpen. Nu hopen dat machine nog hele tijd mee kan.

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Hey franklin, Super fijn dat het wel netjes opgelost is en u weer kan wassen. We gaan er uiteraard vanuit dat de machine weer een aardig tijdje mee kan. Graag tot een volgende keer. Groeten Team Leo van der Steen!

Geantwoord op

Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:

snelle service

w heesbeen

goede service vriendelijk personeel

Suzanne

Fijne mensen die goed geholpen hebben met een probleem!

Rademaker

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke monteurs en ook telefonische hulp was prima.

Ton Jacobs

Snel en erg service gericht! Prima

Chantal Krouwer

Prima !

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Beste Chantal, Bedankt voor je bericht. Groeten Team Leo van der Steen!

Annette

Top

Antwoord Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen

Beste Annette, Thanks. Groeten Team Leo van der Steen!

Petra van Nuenen

Ellenh

Tonny van Abeelen

Heel correct de medewerkers 👍alles keurig

Echte Bakker Jan Swaanen

snelle service en goed meegedacht!

Toon Kuypers

F.