Angelique
snelle service
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen aan!
goede service vriendelijk personeel
Fijne mensen die goed geholpen hebben met een probleem!
Vriendelijke monteurs en ook telefonische hulp was prima.
Snel en erg service gericht! Prima
Prima !
Top
Goede communicatie
Zeer aardige en kundige monteur, reparatie uitgevoerd, advies over juist gebruik en een eerlijke prijs! Top!
Fijn bedrijf vriendelijk en behulpzaam personeel Top
Deskundig personeel. Komen afspraken na. Denken mee. Makkelijk te bereiken. Goede website.
Heel correct de medewerkers 👍alles keurig
snelle service en goed meegedacht!
Koffiezetapparaat ter reparatie aangeboden. Keurig en dus zeer naar tevredenheid probleem verholpen. Tijdens reparatie kregen wij een vergelijkbare machine zolang te leen dus geen hinder mbt het gemis van ons eigen apparaat. Conclusie service die helemaal TOP is.!!!!!!
Reparatie aan wasmachine uit laten voeren. Uiteindelijk kost het meer dan verwacht. Maar wel netjes en vriendelijk geholpen. Nu hopen dat machine nog hele tijd mee kan.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen
Spoorlaan 72
5061HC Oisterwijk
goede service vriendelijk personeel
Fijne mensen die goed geholpen hebben met een probleem!
Vriendelijke monteurs en ook telefonische hulp was prima.
Snel en erg service gericht! Prima
Prima !
Top
Goede communicatie
Fijn bedrijf vriendelijk en behulpzaam personeel Top
Heel correct de medewerkers 👍alles keurig
snelle service en goed meegedacht!
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Leo van der Steen