D vd meijden
Super bedrijf erg vriendelijk
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Lieshout aan!
Snel, vriendelijk, en goed advies
Uitstekend bedrijf. Uitleg,advies,klantvriendelijkheid,service en assortiment meer dan goed.
De service van deze mensen is echt geweldig.
Deskundig en vriendelijk.
vriendelijke, deskundige mensen, goed geholpen. Bestelling en plaatsing binnen een week.
alleen goede ervaringen, prima service
Vriendelijk en snel geholpen.
Geweldig
Onze wasmachine sloeg continue in storing. De monteur wist precies wat het was en binnen een kwartier had hij de lek gevonden. Slang was helaas stuk. Ze hebben gelijk de slang besteld vrijdag en zaterdag kwam de monteur langs om de slang te monteren. Top!! Helmaal blij mee!!
Vriendelijk en deskundig
Zeer tevreden, uitstekende service
Top service, en ontzettend vriendelijk !
Klantvriendelijk en service gericht. Er is met ons meegedacht
Suidelijk een bedrijf met goede service wat tegenwoordig hoog in het vaandel staat! Er wordt goed meegedacht en gekeken en de service is echt top!
Dé Witgoed Specialist Lieshout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Lieshout heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Lieshout
Electronweg 9D
1627 LB Hoorn
Snel, vriendelijk, en goed advies
De service van deze mensen is echt geweldig.
Deskundig en vriendelijk.
alleen goede ervaringen, prima service
Vriendelijk en snel geholpen.
Geweldig
Vriendelijk en deskundig
Zeer tevreden, uitstekende service
Top service, en ontzettend vriendelijk !
Klantvriendelijk en service gericht. Er is met ons meegedacht
Dé Witgoed Specialist Lieshout heeft de volgende resultaten bereikt: