9.4 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Terneuzen aan!

Assortiment

cordeel

fijne samenwerking

Boy Smit

SterSterSterHalve sterLege ster

Jaren geleden al eerder div. artikelen bij jullie gekocht en omdat de produkten prima waren wederom niewe artikelen gekocht met een uitstekende thuisservice zijn deze inmiddels naar tevredenheid geleverd. Tot de volgende keer!!

Overdulve

Altijd fijne ontvangst en snelle levering. Ook bij problemen dezelfde dag een monteur

V Damme

Vriendelijk!

mts van Remoortele

Goed Advies en super service. Vriendelijk personeel

Diana

Goede en persoonlijke service.

E.H.Walrave

Na plaatsing van een wasmachine bleek er iets niet goed te werken. Dezelfde dag nog is er een nieuw exemplaar geleverd en aangesloten. Dit is service zoals die bedoeld is. Geweldig en mijn hartelijke dank.

Zegers M.K.

SterSterSterLege sterLege ster

Voorrijdkosten voor een eventuele reparatie moeten betalen en daarna ook nog bezorgkosten moeten betalen bij aankoop nieuwe machine. Dat vind ik dubbel op. Als op advies een nieuwe machine wordt gekocht zouden geen kosten moeten worden betaald voor reparatie.

Dé Witgoed Specialist Terneuzen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Terneuzen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2018

Dé Witgoed Specialist Terneuzen

Van harte welkom bij ons bedrijf de Witgoedspecialist Terneuzen. Wij bestaan al sinds 1984, en staan al jaren bekend om onze snelle service ,reparatie en leveringen. U kunt bij ons terecht voor een grote keus in vrijstaand witgoed, en voor al uw inbouwapparatuur.

Vlooswijkstraat 15-21

Vriendelijk!

mts van Remoortele

Goed Advies en super service. Vriendelijk personeel

Diana

Goede en persoonlijke service.

E.H.Walrave

Zegers M.K.