J Mekes
Geen problemen
- Hoelang bent u al klant bij VAN DE WEIJER?
- 10 jaar
2017 reviewsSchrijf review
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van de Weijer Veldhoven aan!
2017 reviewsSchrijf review
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Van de Weijer Veldhoven aan!
Goed geholpen, goede service
goed
Prima.
zeer snel een reparatie kunnen inplannen, vriendelijk en alert telefonisch ingepland, prima monteur
Goed, maar we vonden wel een tie-wrap in het filter na de eerste droogbeurt. Dit lijkt me niet de bedoeling. Verder tevreden over de aankoop.
Alleen maar tevreden
Top. Altijd zoeken naar een oplossing.
prima
Behulpzaam.
snel en goed geholpen
De prettige klant- en servicegerichtheid van Van de Weijer maken dat wij voornemens zijn om voortaan alleen nog maar hier te zullen kopen!
Wij willen gewoonweg niets anders. Ik kan niets negatiefs benoemen. De wasmacine was ook veel eerder gekomen dan verwacht. Er kwam een gaatje in de planning vrij. Hoe fijn is het dan dat ze eerder komen leveren?! Onwijs bedankt! Van harte aanbevolen!
Fijne en professioneel uitleg ook van de monteur mocht je deze nodig hebben
Prima op alle fronten als verkoop en installatie
Dé Witgoed Specialist Van de Weijer Veldhoven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Van de Weijer Veldhoven heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Van de Weijer Veldhoven
Dorpstraat 165A
5504HE Veldhoven
Goed geholpen, goede service
goed
Prima.
Alleen maar tevreden
Top. Altijd zoeken naar een oplossing.
prima
Behulpzaam.