9.6 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist WAS aan!

Assortiment

Voor het eerst een aankoop gedaan bij WAS.dik tevreden

Andringa

Vriendelijk, en correct goeie service

Jolanda Buurman

offerte gevraagd voor warmtepompdroger/ snelle reactie en supersnelle levering. apparaat geplaatst en aangesloten

Adema

echt SUPER. Telefonisch een Wasmachine besteld, twee dagen later gebracht en keurig waterpas op zijn plaats gezet en aangesloten.

P de Boer

Zaterdag 15 mrt 2025 om 1 uur stappen wij de showroom van W.A.S. binnen. Even rond gekeken en toen werden wij vriendelijk aangesproken door Dhr Bruining. Na verschillende vragen en antwoorden waren wij spoedig overtuigd van een deskundig advies. We hebben een Siemens- wasmachine en droger gekocht. De levering kon heel spoedig gedaan worden en s'middags om drie uur werden ze keurig thuis geïnstalleerd en advies/uitleg over het gebruik gekregen van de monteurs. Klasse!!!

Gaatse Veenje

Vriendelijk en behulpzaam

W.A.S.

Prima ervaring

rob melein

de verkoper harrie weet waar hij het over heeft en zijn 2 collegas die de oude koelkast meenamen en de nieuwe aan boord brachten waren in een kwartier alweer verdwenen , was voor hun een fluitje van een cent . dik in orde 👍👍

Bijlsma Witgoedreparaties en Totaal Installaties.

Super service en klantvriendelijkheid.

De Boer

We zijn zeer tevreden over de service!

Daan

SterSterSterSterLege ster

Mooi op tijd,en netjes afgewerkt.

Richard

Dé Witgoed Specialist WAS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist WAS heeft de volgende resultaten bereikt:

Vriendelijk en behulpzaam

W.A.S.

Prima ervaring

rob melein

Bijlsma Witgoedreparaties en Totaal Installaties.

Super service en klantvriendelijkheid.

De Boer

We zijn zeer tevreden over de service!

Daan

SterSterSterSterLege ster

Mooi op tijd,en netjes afgewerkt.

Richard

Dé Witgoed Specialist WAS heeft de volgende resultaten bereikt: