Wimco Driesse
Prima en snel geholpen!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
Altijd snelle en goede service. Vriendelijk personeel
Snel langs gekomen om het probleem te verhelpen. Goede service.
wie zijn goed geholpen in de winkel en de levering g was supersnel
Prima adres ,vertrouwd sinds jaren
Vrieskoelcombinatie was kapot de monteur regelde gelijk met instemming van ons een nieuwe Top.
Alles prima geregeld
Altijd goed geregeld en prima service.
Liever kopen vanuit een winkel met advies, dan kopen via internet
Zowel de aankoop als de levering is perfect verlopen
Meer dan uitstekend
Een verademing, na die hork die tegenwoordig Radio Vos heeft. De spullen hebben lang in het magazijn kunnen staan. Ik moet jullie nog bellen, om de oude koelkast op te halen. Dat kon ook gewoon later Nee hoor, dik tevreden
Fijne en vriendelijke mensen. Ook de bezorgers. Goede service
Prima. Zo houden.
Prima service zowel met het afleveren van het produkt als in de winkel!
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39
3262JE Oud-Beijerland
Altijd snelle en goede service. Vriendelijk personeel
Snel langs gekomen om het probleem te verhelpen. Goede service.
wie zijn goed geholpen in de winkel en de levering g was supersnel
Prima adres ,vertrouwd sinds jaren
Alles prima geregeld
Altijd goed geregeld en prima service.
Liever kopen vanuit een winkel met advies, dan kopen via internet
Zowel de aankoop als de levering is perfect verlopen
Meer dan uitstekend
Fijne en vriendelijke mensen. Ook de bezorgers. Goede service
Prima. Zo houden.
Prima service zowel met het afleveren van het produkt als in de winkel!
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39