Tuk
Al onze vragen werden beantwoord. Snel en netjes geleverd en geplaatst door 2 nette service mannen en met uitleg voor gebruik. Oude apparaat en verpakking netjes meegenomen.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
Helaas bij het registreren naar www.pelgrim.nl voor garantie ontbreken de versienummer en serienummer bij mijn aankoop pelgrimBSK662RVS afzuigkap
zeer goede service en goed advies!
Super tevreden. Er is gelijk naar een oplossing gezocht toen de inbouwoven niet goed paste.
Snelle en vriendelijke service.
Fijne lokale winkel!
Zeer tevreden
Supersnelle service! Heel netjes een mooie nieuwe vaatwasser geplaatst.
Onze wasmachine (bij Wijntje gekocht) deed het niet meer goed. Binnen een dag kwam er al een monteur langs, en een paar dagen later is hij toch opgehaald om verder te onderzoeken op de werkplaats. Ook toen al heel snel gebeld over wat het probleem was. Helaas bleek er een onderdeel kapot en zou een reparatie daarvan best wel duur zijn. Dus toen hebben we ervoor gekozen om een nieuwe wasmachine uit te zoeken. Heel fijn/goed geholpen door Bram in de winkel! En onze nieuwe wasmachine staat inmiddels alweer lekker te draaien thuis. Kortom super service. Dus bestel je apparatuur hier in plaats van zomaar ergens op internet want het is het helemaal waard!
Goede snelle service
Zeer goed
Top service, top zaak
Goed geholpen naar het artikel waar we naar op zoek waren
goed advies en de service ook
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39
3262JE Oud-Beijerland
zeer goede service en goed advies!
Snelle en vriendelijke service.
Fijne lokale winkel!
Zeer tevreden
Supersnelle service! Heel netjes een mooie nieuwe vaatwasser geplaatst.
Goede snelle service
Zeer goed