9.3 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Tuk

SterSterSterSterLege ster

Al onze vragen werden beantwoord. Snel en netjes geleverd en geplaatst door 2 nette service mannen en met uitleg voor gebruik. Oude apparaat en verpakking netjes meegenomen.

B v d Giesen

SterSterSterSterLege ster

Helaas bij het registreren naar www.pelgrim.nl voor garantie ontbreken de versienummer en serienummer bij mijn aankoop pelgrimBSK662RVS afzuigkap

Michiel plaisier

zeer goede service en goed advies!

R. van der Staaij

Super tevreden. Er is gelijk naar een oplossing gezocht toen de inbouwoven niet goed paste.

De Wolf

Snelle en vriendelijke service.

Ellen de Klerk Boeren

Fijne lokale winkel!

R. Keehnen

Zeer tevreden

Mark

Supersnelle service! Heel netjes een mooie nieuwe vaatwasser geplaatst.

Bert

Stefan Kruidenier

Onze wasmachine (bij Wijntje gekocht) deed het niet meer goed. Binnen een dag kwam er al een monteur langs, en een paar dagen later is hij toch opgehaald om verder te onderzoeken op de werkplaats. Ook toen al heel snel gebeld over wat het probleem was. Helaas bleek er een onderdeel kapot en zou een reparatie daarvan best wel duur zijn. Dus toen hebben we ervoor gekozen om een nieuwe wasmachine uit te zoeken. Heel fijn/goed geholpen door Bram in de winkel! En onze nieuwe wasmachine staat inmiddels alweer lekker te draaien thuis. Kortom super service. Dus bestel je apparatuur hier in plaats van zomaar ergens op internet want het is het helemaal waard!

Gerard

Verheul

Goed geholpen naar het artikel waar we naar op zoek waren

Edwin Sinterniklaas

goed advies en de service ook

Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 24 mei 2018

Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland

Het is onze dagelijkse taak om op de hoogte te zijn én te blijven van innovaties en techniek op het gebied van witgoed. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur.

Oost-Voorstraat 39

3262JE Oud-Beijerland

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Tuk

B v d Giesen

Michiel plaisier

zeer goede service en goed advies!

R. van der Staaij

De Wolf

Snelle en vriendelijke service.

Ellen de Klerk Boeren

Fijne lokale winkel!

R. Keehnen

Zeer tevreden

Mark

Supersnelle service! Heel netjes een mooie nieuwe vaatwasser geplaatst.

Bert

Stefan Kruidenier