9.2 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Han Euyen

Alain was een vriendelijk en professionele monteur. We waren zeer tevreden! Verder was de bereikbaarheid en service van Wijntje uit de kunst. Hartelijk dank!

Klapper

vriendelijk en zeer snel geholpen

Rinus Verburg

Snel en correct

Wouter

Goede en snelle service, vriendelijk personeel, top producten.

Xxxx

Wijntje Gravendeel

Goeie service

Stefan Kranenburg

Geweldige service en klantgericht!!! Waar vind je nog dat je in een fysieke winkel zaterdagmiddag 15.00 uur een machine koopt en hij maandagochtend geleverd en geïnstalleerd is.

Visser

Prima service. Klantvriendelijk geholpen. Heerlijk om zo’n bedrijf in de H-W te hebben.

De Vries

Correct en vriendelijk geholpen in de winkel s-Gravendeel.

Akranendonk

Super zeer tevreden

G. van der Hoek

We zijn uiterst tevreden. Te beginnen net het deskundige advies bij de aankoop. Directe levering. Deskundige installatie.

Draat-Allard

Vakkundig geadviseerd. Misschien iets duurder maar dat wordt door de goede service en meedenken gecompenseerd.

den Engelsman

Vakkundig en klantvriendelijk. We zijn heel tevreden!

Arie van Driel

Geweldige deskundigheid en snelle service/ reparatie

Jan korteweg .

Altijd goed en vriendelijk geholpen het aanbevelen waard .

Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 december 2018

Dé Witgoed Specialist Wijntje 's-Gravendeel

Het is onze dagelijkse taak om op de hoogte te zijn én te blijven van innovaties en techniek op het gebied van witgoed. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur.

Smidsweg 4

vriendelijk en zeer snel geholpen

Rinus Verburg

Snel en correct

Wouter

Goede en snelle service, vriendelijk personeel, top producten.

Xxxx

Wijntje Gravendeel

Goeie service

Stefan Kranenburg

Visser

De Vries

Correct en vriendelijk geholpen in de winkel s-Gravendeel.

Akranendonk

Super zeer tevreden

G. van der Hoek

Draat-Allard

den Engelsman

Vakkundig en klantvriendelijk. We zijn heel tevreden!

Arie van Driel

Geweldige deskundigheid en snelle service/ reparatie

Jan korteweg .

Altijd goed en vriendelijk geholpen het aanbevelen waard .

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 december 2018