Rachel
Prima deskundig service
De monteur was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij beantwoordde ook al mijn vragen. Was een prettige ervaring.
No nonsens advies. Monteurs werken netjes en nemen alle restanten mee.
Prima service, klantvriendelijk, verplaatsen zich in situatie klant
Zeer correct tov klant.
Top service, personeel heel vriendelijk en professioneel.
vriedelijk mensen die het hebben gebracht
Eerlijk advies. Goede service.
punctueel. vriendelijk.
Vriendelijk, goede service en advies
Goede voorlichting en uitleg. Deskundig personeel. Breed assortiment.
Hele goede en klantgerichte service
Prima geholpen, goede keuze mogelijkheid. bezorgdienst heeft netjes uitgelegd hoe de wasmachine werkt
Goede uitleg en snelle service
Super snelle service
Dé Witgoed Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima deskundig service
No nonsens advies. Monteurs werken netjes en nemen alle restanten mee.
Prima service, klantvriendelijk, verplaatsen zich in situatie klant
Zeer correct tov klant.
Top service, personeel heel vriendelijk en professioneel.
vriedelijk mensen die het hebben gebracht
Eerlijk advies. Goede service.
punctueel. vriendelijk.
Vriendelijk, goede service en advies
Goede voorlichting en uitleg. Deskundig personeel. Breed assortiment.
Hele goede en klantgerichte service
Goede uitleg en snelle service