Koster
Ze denken goed mee, goede service en communicatie.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort aan!
Ze denken goed mee, goede service en communicatie.
Vriendelijk bedrijf met aandacht voor de klant. Zorgvuldige bezorging en plaatsing van apparaten.
Uitermate tevreden, goede voorlichting, geen verkooppraatjes en advies op maat.
Reparatie goed, snel en vakkundig opgelost
goed
De monteur die bij mij geweest is was snel en deskundig. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen.
zeer positief
Uitstekend advies betreft wasmachine en droger en heel correct geinstalleerd. Dank voor de goede service
Snelle service, goed advies.
demontage en montage van nieuw aparatuur heel goed verlopen.
Keurig geholpen en geïnstalleerd!
uitleg van geplaatste apparatuur bleef achterwege.
Zeer goed. Goede service, goed advies, hulpvaardig, klantvriendelijk.
Prima advies bij bestelling en prima service bij plaatsen apparatuur
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort
Oudestraat 231
8261CN Kampen
Ze denken goed mee, goede service en communicatie.
Uitermate tevreden, goede voorlichting, geen verkooppraatjes en advies op maat.
Reparatie goed, snel en vakkundig opgelost
goed
zeer positief
Snelle service, goed advies.
demontage en montage van nieuw aparatuur heel goed verlopen.
Keurig geholpen en geïnstalleerd!
uitleg van geplaatste apparatuur bleef achterwege.
Zeer goed. Goede service, goed advies, hulpvaardig, klantvriendelijk.
Prima advies bij bestelling en prima service bij plaatsen apparatuur
Dé Witgoed Specialist De Hagenpoort heeft de volgende resultaten bereikt: