van Rijnsbergen
prima
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen aan!
Super aardig personeel!
Goeie service, vriendelijke mensen
Gewoon goede service en personeel met kennis van zaken
Altijd goede service. Ga zo door.
Heel goed, fijn geholpen en netjes geïnstalleerd
Goede info en service!
heel snel en fijn geholpen met de storing in onze vaatwasser!
Snel direct en goed overleg mogelijk
Rustige persoonlijke voorlichting.
Snel en vakkundig; over het assortiment heb ik geen mening. Er was sprake van een reparatie, geen aankoop.
Goede service
Ik ben goed geholpen en toen ik nog een hulpvraag had is dat klusje er meteen nog bijgedaan.
Vriendelijk en vakkundig personeel
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Jos Verstegen
Thorbeckeplein 10
5301NB Zaltbommel
Super aardig personeel!
Goeie service, vriendelijke mensen
Gewoon goede service en personeel met kennis van zaken
Altijd goede service. Ga zo door.
Heel goed, fijn geholpen en netjes geïnstalleerd
Goede info en service!
heel snel en fijn geholpen met de storing in onze vaatwasser!
Snel direct en goed overleg mogelijk
Rustige persoonlijke voorlichting.