T de Kroon
plezierige service in winkel, uitstekende installatie!!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
plezierige service in winkel, uitstekende installatie!!
Fijne zaak en goede service!
Altijd bereid om mee te denken en te helpen
naar tevredenheid geholpen
Mooi op tijd geleverd en alles duidelijk uitgelegd.
al jarenlang zeer goede service
Goede service, verkoper denkt ook met je mee.
Goede en snelle service, top.
Heel plezierig en deskundig geholpen. Super snelle levering
Prima montage service
Top
Service met een hoofdletter S
👍👍👍
Heel goed geholpen echt een top service
Professioneel familiebedrijf, eerlijk advies, hele goede service. Al meer dan 25 jaar samenwerking, sterk aan te raden.
Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Neeleman
Kerkweg Oost 185
2741HD Waddinxveen
plezierige service in winkel, uitstekende installatie!!
Fijne zaak en goede service!
Altijd bereid om mee te denken en te helpen
naar tevredenheid geholpen
Mooi op tijd geleverd en alles duidelijk uitgelegd.
al jarenlang zeer goede service
Goede service, verkoper denkt ook met je mee.
Goede en snelle service, top.
Heel plezierig en deskundig geholpen. Super snelle levering
Prima montage service