Margriet
Betreft reparatie, goed vakkundig gefixt.
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Terneuzen aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Terneuzen aan!
goed geholpen
Vriendelijk en behulpzaam
vriendelijk en correct te woord gestaan
heel tevreden,goede service en advies.volgende aankoop zal ik weer contact opnemen. Dank jullie allen daarvoor.
Vooraf goede uitleg en informatie
Goed advies en vlotte levering
Heel goede uitleg en informatie door mevrouw in winkel.
Vriendelijke mensen, vakkundig en goed advies en super service
Altijd goed geholpen en heel vriendelijk
Vriendelijk en zeer snel geholpen en met goed advies
Worden altijd goed en plezierig geholpen, dus tevreden
Super goed geholpen, geen probleem met retourneren, vriendelijk, behulpzaam, alles super top !!!
Vriendelijke en Kundige dame en aardige mannen die de machine brachten, installeerden en goede uitleg gaven en heel belangrijk de zaak heeft monteurs om problemen op te lossen
Fijn bedrijf met goede en bereidwillige advisering
Dé Witgoed Specialist Terneuzen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Terneuzen heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk en behulpzaam
vriendelijk en correct te woord gestaan
Vooraf goede uitleg en informatie
Goed advies en vlotte levering
Heel goede uitleg en informatie door mevrouw in winkel.
Vriendelijke mensen, vakkundig en goed advies en super service
Altijd goed geholpen en heel vriendelijk