De groene Power Ranger

Producten goed en op tijd, klantenservice matig

Bij bestellen heb ik per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd. Dat ontdekte ik direct na bestellen. Ondanks dat ik direct heb gemaild, kon dit niet worden aangepast. Erg vreemd, niet... Bij bestellen heb ik per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd. Dat ontdekte ik direct na bestellen. Ondanks dat ik direct heb gemaild, kon dit niet worden aangepast. Erg vreemd, niet klantvriendelijk. Wel snelle en nette reactie gehad. Heb hele toeren moeten uithalen met instaleren van een PostNL app, account aanmaken etc. om het op een pakketpunt te krijgen

Nicole Decooman

Bestellingen waren prima in orde!

Normaliter ging mijn bestelling geleverd worden op 01/11. Tot op heden (06/11) nog niets ontvangen zonder enige melding van PostNL. Misschien de samenwerking met PostNL in België eens nader... Normaliter ging mijn bestelling geleverd worden op 01/11. Tot op heden (06/11) nog niets ontvangen zonder enige melding van PostNL. Misschien de samenwerking met PostNL in België eens nader bekijken.

Valentina Esposito

Ben heel content over de producten

Levering is top

stef vancoillie

Jullie hebben een zeer uitgebreid assortiment

door het grote assortiment is het soms moeilijk om iets terug te vinden

RichCake

Fijne webshop ik bestel hier bijna wekelijks

Top: Fijne webshop groot assortiment. Tip: webshop geeft vaak error en het zou fijn zijn om een factuur te ontvangen ipv een factuur in het mailtje

Joyce De lie

Ben super content van alles

Alles was ok

Vanessa Verluyten

Alles verloopt altijd vlot.

Vriendelijke klantendienst

Lien Clement

Veel fijne producten om mee te werken, snelle en nette levering!

gcm Glim

Prima ervaring al mis ik ze nog steeds in mijn achtertuin dat ik ff kon bellen en het dan langshalen.
Ook de winkel in Wormerveer wordt nog steeds gemist

geen idee

Petra

Vandaag mijn eerste bestelling gekregen . Maandag besteld dinsdag in huis . Ik had kleurpasta en smaakpasta van het merken cakes . Wat een geur en smaak explosie . Wat ben ik blij dat ik via... Vandaag mijn eerste bestelling gekregen . Maandag besteld dinsdag in huis . Ik had kleurpasta en smaakpasta van het merken cakes . Wat een geur en smaak explosie . Wat ben ik blij dat ik via Facebook jullie site kreeg .

?