Ik mailde net na mijn bestelling omdat ik wat vergeten was of ik dat bij kon bestellen, dat kon helaas niet, ook geen meedenken daarover van hun kant. verder snelle levering

Reactie Deleukstetaartenshop.nl:

Goedemorgen,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen! Fijn om te zien dat je over het algemeen tevreden bent.
Wat betreft het annuleren/wijzigen van een bestelling, dit is...
Goedemorgen,
Wat betreft het annuleren/wijzigen van een bestelling, dit is helaas niet mogelijk doordat alle bestellingen gelijk na het betalen worden doorgestuurd naar het magazijn. Daar worden de orders zo snel mogelijk ingepakt zodat het in de meeste gevallen dezelfde dag nog verstuurd kan worden. Hierdoor hebben wij niet de mogelijkheid om pakketten tegen te houden of aan te passen, omdat dan ook andere bestellingen vertraging zullen oplopen. Dit houd dus wel in dat je pakketje zo snel mogelijk verstuurd wordt!

Danique

Fijne website met veel verschillende producten

Veel producten de laatste tijd niet op voorraad of uit het assortiment. Helaas de fondant van massa ticino uit het assortiment en veel cake boards/drums (bijv. Goud 20cm) al weken niet meer op... Veel producten de laatste tijd niet op voorraad of uit het assortiment. Helaas de fondant van massa ticino uit het assortiment en veel cake boards/drums (bijv. Goud 20cm) al weken niet meer op voorraad. Hierdoor ben ik genoodzaakt via andere sites te bestellen

Reactie Deleukstetaartenshop.nl:

Beste Danique,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat je over het algemeen heel tevreden bent.
Wat betreft de uitverkochte producten, dat is...
Beste Danique,
Wat betreft de uitverkochte producten, dat is inderdaad erg vervelend. Veel van onze producten worden geleverd vanuit de UK, waaronder ook de cake boards/drums. Momenteel ondervinden zij daar veel vertragingen i.v.m. de Brexit en de strenge coronamaatregelen. Wij hopen heel erg dat alles snel weer op voorraad zal zijn!

Katrien

Heel tevreden

Veel interessant info al te vinden op de website, top!

Martine

Klant vriendelijk, deskundig en benaderbaar voor al je vragen over producten.

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering. Jammer dat je alleen via internet kan bestellen. Ik mis het shoppen in de winkel.

Nicole

Prettig

Romina

Erg groot assortiment aan producten en benodigdheden. Voor alles wat je nodig hebt om je taart, cake of chocoladestukken mee af te werken. Erg tevreden met het aanbod en de snelle levering!

Eventueel wat niet op voorraad is al bij voorbaat van de website halen als mogelijk. Ivm dat ik bijvoorbeeld verward raak als er iets al eigelijk niet is terwijl het nog wel op de site staat.

Chiara

Top service en prachtige producten

NVT

Cin

Goede ervaring. Alles staat duidelijk op de site. Nette prijzen.

Nvt

Esra

Danielle

Heel veel keuze voor alles op bak gebied

Misschien meer verdiepen in gluten en lactose vrije producten