Lisa_

Hele fijne ervaring, snelle levering en altijd correct

Ik bestel best vaak bij jullie maar moet elke keer verzending betalen. Zou leuk zijn als jullie bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma opstellen.

Reactie Deleukstetaartenshop.nl:

Bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden wij erg blij van. Wij hebben Deleukstetaartenclub opgericht voor onze klanten die iedere maand voor minimaal een bedrag van €75 via hun account... Bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden wij erg blij van. Wij hebben Deleukstetaartenclub opgericht voor onze klanten die iedere maand voor minimaal een bedrag van €75 via hun account bestellen. Je wordt dan automatisch lid en zal iedere maand een kortingscode ontvangen die bovenop de lopende kortingsacties geldig is.

Linda

Snel, alles op voorraad, goede website

Heb ik niet

Sdemm_Cakery

Super

Jammer dat jullie de wegwerpspuitzak met mond 1M uit het assortiment hebben gehaald

Wendy

Heel fijn, altijd snelle levering

Ik mis tubetjes met glazuur, die vinden mijn kinderen zo handig voor het versieren van koekjes

Priscilla

Bijna alles aanwezig en snelle levering

Snelle levering top!

Maaike

Snelle levering, goede producten.

Nancy Lamens

Goede service, snelle levering en top producten!

Ga zo door!

Nicole

Prachtige producten, snelle levering. Love it!

Laura

Pakket werd niet bezorgd. Na 3 keer bellen kreeg ik mijn geld terug. Op mail werd niet gereageerd.

Betere service. Nu moest ik achter PostNL gaan.

Reactie Deleukstetaartenshop.nl:

Beste Laura, ik ben bang dat je mailtje zoek is geraakt bij ons en dat wij deze daarom niet hebben beantwoord. Gelukkig is het uiteindelijk opgelost via de telefoon.

Mirel

Goede producten