tanja

Goede service en mooie producten

Therese

Zeer tevreden; een webwinkel die functioneert zoals je het verwacht.....klikken, bestellen en snel binnen.

Franny Hermann

Nog niet heel veel
Maar redelijke prijzen en vlotte bezorging

Nk

Zondag 31 December een bestelling gedaan met de hoop dat het woensdag wel geleverd zou zijn. Aangezien er stond dat het product op voorraad was en ik het voor 5 uur besteld had. Niks meer gehoord... Zondag 31 December een bestelling gedaan met de hoop dat het woensdag wel geleverd zou zijn. Aangezien er stond dat het product op voorraad was en ik het voor 5 uur besteld had. Niks meer gehoord van de webshop, 8 Januari kreeg ik een mail dat ze het product niet op voorraad hadden en dat het pas eind van de week of begin volgende week bij hun binnen zou zijn. Ik krijg het dus waarschijnlijk pas volgende week binnen, en dan zitten we al in de week van 15 Januari. Dus meer dan 2 week moeten wachten op mijn bestelling.. Als het al volgende week geleverd wordt..

Reactie Dermacare Shop:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Helaas is er bij uw order inderdaad iets misgegaan en bent u niet op tijd door ons geïnformeerd. We hebben inmiddels per mail contact met u gehad en we hopen dat we het op een juiste manier voor hebben opgelost.
Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.
Monique - Team Dehcos

Jessica Koning

Zeer fijne website met duidelijke productinformatie. Snelle service en ideaal dat je kon kiezen uit een bezorgdag.

Schijvenaars

Prima! Duidelijk, snel eerlijk

carolien groeneveld

Snelle bezorging.
goede telefonische communicatie.
Bijgevoegde monstertjes goed geselecteerd op aanvraag klant.

L.L.

De producten worden snel en keurig verpakt bezorgd.
Als we vragen hebben over het gebruik van de producten krijgen we snel een duidelijk antwoord.

Merel

Super bedrijf!!! Onwijs snelle verzending (gratis) Ik heb hier laatst voor een hele goede prijs producten gekocht, en dit is ook de reden dat ik het hier bestel (en de keuze in proefmonsters is ook... Super bedrijf!!! Onwijs snelle verzending (gratis) Ik heb hier laatst voor een hele goede prijs producten gekocht, en dit is ook de reden dat ik het hier bestel (en de keuze in proefmonsters is ook erg fijn!)

Alan

(Bewerkt)

De medewerker zijn erg vriendelijk en denken graag met je mee. Ik heb een de MediBac clearing kit besteld. Het is nog even afwachten of het resultaat zal hebben op mijn huid.