Elise

Prima ervaring, klantvriendelijk en snel in de behandeling en verzending.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service en klantvriendelijk. Mijn melding werd snel in behandeling genomen. Ook kregen we snel een vervangend product toegestuurd. Echter was dit de tweede keer dat dezelfde soort muis defect... Goede service en klantvriendelijk. Mijn melding werd snel in behandeling genomen. Ook kregen we snel een vervangend product toegestuurd. Echter was dit de tweede keer dat dezelfde soort muis defect is gegaan (ze zijn beide aan wat anders defect gegaan), maar de muis is kwalitatief niet heel erg goed. Op basis van het product wat ik voor de tweede keer als defect heb gemeld, zou ik de muis niet snel weer bestellen.

Als de muis vaker defect wordt gemeld, kijken of het probleem in de muis zit. Eventueel een alternatief voorstellen bij de klant.

Ina de Looff

Fijn te woord gestaan en goed geholpen

Beschrijf hier uw ervaring

Na telefonisch contact opgenomen te hebben, werd ik door de juiste medewerker teruggebeld. Zij gaf mij informatie en antwoorden op mijn vragen.

Ik heb geen verbeterpunten tot nu toe.

Riëtta Potters

Goede service, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Na mijn eerdere bestelling bij Easy Ergonomics was het snel duidelijk waar ik een nieuwe bestelling moest plaatsen. Mijn tweede handshoemouse is inmiddels binnen. De eerste is wat gammel geworden na... Na mijn eerdere bestelling bij Easy Ergonomics was het snel duidelijk waar ik een nieuwe bestelling moest plaatsen. Mijn tweede handshoemouse is inmiddels binnen. De eerste is wat gammel geworden na herhaaldelijk vallen. Maar de tweede werkt weer als een zonnetje. Ik was nog even bang dat ik de verkeerde had besteld (een linkse i.p.v. een rechtse) maar na een kort telefoontje werd deze twijfel verholpen en werd de juiste muis geleverd.

n.v.t.

Vos Autobedrijven

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Jimmy De Backer (Hapag-Lloyd)

Snelle en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd. Goede info op website

Ann Daemen

Beschrijf hier uw ervaring

nek en schouderklachten veel beter nu

alles ok

Freeke Kuijpers - Filthaut

Snelle, correcte levering

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een klacht over een eerder geleverd product en hier werd snel en correct op gereageerd.

nvt

Aron

Duidelijke site, persoonlijke communicatie en service

Beschrijf hier uw ervaring

Bureaustoel besteld. Persoonlijk een email ontvangen over de leverdatum. Levering was netjes en de stoel is perfect. Niets op aan te merken

Geen.

André Hakvoort

Review op basis van paar dagen gebruik 2 muizen met proefplaatsing.

Beschrijf hier uw ervaring

2 Linkshandige muizen besteld met proefplaatsing. Vraag is dan of deze muizen voldoen aan de verwachtingen.
Muis 1: Ergo Supply SR150L voelt wel fijn aan in de hand, maar knoppen bedienen gaat relatief (te) zwaar. In ieder geval niet soepel genoeg. Muis gaat dan ook retour.
Muis 2: HE Mouse large draadloos. Muis ligt prima in de hand, maar naar mijn idee te groot voor mijn hand. (Op basis van opgegeven lengte- en breedtemaat van de hand kwam deze muis eruit als de juiste.... Naar mijn idee dus te groot. De bedienknoppen reageren soepel, maar materiaal van de bedienknoppen is glad plastic en geeft wat zweterig gevoel aan de vinger. Muis gaat ook retour.

werken met proefplaatsing, zonder eerst allerlei muizen te moeten betalen om vervolgens weer e.e.a. retour te moeten sturen en dan maar afwachten of geld volledig retour komt.

Advocatenkantoor Amsterdam Legal

Apparaat functioneert niet goed

Beschrijf hier uw ervaring

Na in de beginfase goed te hebben gewerkt, hapert de slider nu bij het aanklikken. Dikwijls werkt hij helemaal niet, zodat er niks wordt aangeklikt. Daar valt natuurlijk niet mee te werken.

Apparaten testen alvorens ze te versturen