eddy huyghe

Uitstekend hulpstuk

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn PC stond vroeger altijd in de weg. Nu zit die op hoogte; daardoor winnen we plaats op de vloer maar komt er ook minder stof in mijn toestel. Winst op alle fronten....

Het kliksysteem werkt nogal stroef.

Laurien Hermsen Kinder-& Jongerencoach

Goed geholpen met kiezen vd juiste middelen. Ben uitgebreid te eoord gestaan door aardige heer.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en goede levering producten. Keurig verpakt en 30 dagen tijd om uit te proberen.

Nu niet

C.A. Bijl

Prima product

alles prima verlopen

Cees Gaag van der

Goede nazorg

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een draadloos toetsenbord bestelt die als nel kuren kreeg. Was benieuwd of dat “ gedoe” zou opleveren of gewoon eenvoudig herstelt zou worden. Dat laatste was het geval, het bedrijf is... Ik had een draadloos toetsenbord bestelt die als nel kuren kreeg. Was benieuwd of dat “ gedoe” zou opleveren of gewoon eenvoudig herstelt zou worden. Dat laatste was het geval, het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar, neemt zijn verantwoordelijheid. Ik zou wensen dat meer digitale aanbieders deze houding hadden. Mijn complimenten!
Dan heb ik het nog niet over de redelijke prijzen die voor de producenten gerekend worden.

Eerlijk gezegd niet. Blijf a.u.b. Op dese manier doorgaan.

WAHC van de Lagemaat

Goed geregeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Ergo Supply SR150 muis. De eerste muis werkte niet goed. Kontakt opgenomen en na overleg een nieuwe muis ontvangen. Deze werkt zoals het hoort. Ben er tevreden mee. De klachten zijn aanzienlijk... Ergo Supply SR150 muis. De eerste muis werkte niet goed. Kontakt opgenomen en na overleg een nieuwe muis ontvangen. Deze werkt zoals het hoort. Ben er tevreden mee. De klachten zijn aanzienlijk afgenomen.

D. de B.

Snelle levering nieuw toetsenbord

Beschrijf hier uw ervaring

Toetsenbord werkte niet naar behoren. Er werd meteen gezorgd voor een nieuw toetsenbord. Prima service.

Alles was prima.

Bianca Rimmelzwaan

Ik heb een Laptopset Ergo Compact Traveler besteld

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en correcte levering, de functionaliteit en toepasbaarheid is top.

AG Boerema-Bakker

Goed product, makkelijk te bestellen en snelle levering. Ook fijn dat het product uitgeprobeerd kan worden.

Zie korte samenvatting

Claudia Kaesler/ Klimatro

Uitstekende service, prettig klantcontact, product zoals beschreven.

Beschrijf hier uw ervaring

Ons bedrijf was toe aan nieuwe bureaustoelen. We waren zeer tevreden over onze oude ergonomische stoelen , dus gezocht naar soort gelijke stoelen. Om heel zeker te zijn van de aankoop stelde Easy... Ons bedrijf was toe aan nieuwe bureaustoelen. We waren zeer tevreden over onze oude ergonomische stoelen , dus gezocht naar soort gelijke stoelen. Om heel zeker te zijn van de aankoop stelde Easy Ergonomics voor een proefplaatsing van één stoel te doen. Zo gezegd zo gedaan. De zelfde dag nog kon ik de bestelling nog plaatsen van de overige 14 stoelen. Bleek dat het de zelfde stoelen waren alleen met meer opties en ook nog eens 10 jaar garantie erop! Wat wil je nog meer? Klantvriendelijk, goed advies, snelle levering, met 1 woord ; TOP!

Géén.

Zonnestroom Nederland

Alles perfect! Het contact vooraf, tijdens en achteraf. Maar ook het product en de levering/installatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Vooraf contact gehad voor wat vragen, toen al prima geholpen. Na de bestelling netjes op de hoogte gehouden gebleven van de levering. En de levering + installatie perfect verlopen. Erg tevreden!

Geen verbeteringen voor nu, levering was binnen de aangegeven tijd. Kan altijd sneller, maar in overleg is dat dan ook mogelijk.