R.J. Arzoni

Fijn bureau.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer prettig sta-zit-bureau. Goeie kwaliteit en eenvoudige bediening.

Aangekondigd was dat het bureau ín huis gemonteerd zou worden. En dat het blad zou worden nagestuurd op een andere datum.
Het bureau was echter volledig gemonteerd. Dat is positief, maar...
Het bureau was echter volledig gemonteerd. Dat is positief, maar anders dan was gemeld.

Mostapha Chrihi

Goed product.

Beschrijf hier uw ervaring

Sinds ik thuis moet werken merkte wat beginnende rug en nekklachten. Sinds ik jullie producten gebruik gaat veel beter en merk ik ook aan de kwaliteit van mijn producten en de motivatie om te werken.

Niet

Yolande Van Vemde

Helemaal top, snel ;aardig,zeer goed product en best hoor ziet er mooi uit!

Ik heb geen opmerkingen!

Nee hoor niks te me llden..allemaal tip top!

Ineke Greveling - de Vries

Prima service via de telefoon. vriendelijk, behulpzaam en correct

Beschrijf hier uw ervaring

goede voorlichting via telefoon en perfect geregeld dat je proefbestelling kunt doen

Joyce Hilders

Goede service, heel snel geleverd!

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn bestelling werd meteen de volgende dag geleverd, super.

Alles was goed.

Data Knowledge

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijke webwinkel en goede telefoon support als je het nodig hebt.

Nvt

Marcella

Goed assortiment en dito service

Beschrijf hier uw ervaring

Goed assortiment artikelen en bovendien precies de (handshoe)muis die ik nodig had!

Anne L

Snelle levering en prettige producten (laptopstandaard en toetsenbord).

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne producten, lichte/eenvoudige indrukken van toetsen op toetsenbord, rustige uitstraling van product. Laptopstandaard is handig in gebruik. Het rubberen antislip randje zorgt ervoor dat de... Fijne producten, lichte/eenvoudige indrukken van toetsen op toetsenbord, rustige uitstraling van product. Laptopstandaard is handig in gebruik. Het rubberen antislip randje zorgt ervoor dat de laptop niet verschuift.

Het is handig om op de website te vermelden welke batterijen gebruikt moeten worden voor het toetsenbord en dat deze er niet standaard bij worden geleverd.

Veerle Ceyssens

Compact en ergonomisch! Mijn scherm van mijn laptop op ooghoogte en neemt weinig plaats in! Wat wil je nog meer...

Willemijn Tholen

Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Tevreden over product, heb een betere werkhouding zo. Product was verrassend snel bij mij thuis.

- Gebruiksaanwijzing Laptopstandaard Traveler kan duidelijker