9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Gemma Jansen

Geduldig, correct kundig

Gerard van Oijen

Persoonlijke service. Ze nemen fijn de tijd voor je.

Laura

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas hele slechte ervaring: ze zijn langs geweest voor onze defecte vaatwasser. Daarna hadden we een prijsopgave voor de verzekering nodig. Kregen we een enkele zin in een mail. Dat was onvoldoende voor de verzekering. Nu krijgen we een factuur voor de voorrijkosten (logisch) maar ook voor het uitwerken van een prijsopgave. Kosten daarvan € 75,-. Communicatie heel slecht, de vrouwen aan de telefoon snappen je vraag totaal niet. Wij gaan er nooit meer heen!

T. Herzberg

klantvriendelijk, behulpzaam, deskundig. Al 30 jaar heel tevreden. Hebben ook meteen geholpen toen de vriezer stuk was en wij niet thuis.

Ferry Verhaaf

Prettige ontvangst, deskundig advies, snelle levering/plaatsing en redelijk geprijsd. Eén puntje van kritiek: er werden verkeerde geurfilters besteld voor plaatsing in de afzuigkap. Werd nabesteld.

Cindy Langenhuijsen

Electro World levert snel, hebben goede kennis van zaken, en goede service

Snel en vriendelijk geholpen

Anton Lamé

SterSterSterSterLege ster

Je wordt er goed en servicegericht behandeld. Men denk ook mee n.a.v. je vraag en geven goed servicegericht advies.

jaleb

Vakkundig personeel Geod advies bij keuze vaatwasser

Betty Slotboom

Hele goede uitleg over werking apparatuur en wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkel.

Wilma de Jong

Klantvriendelijk

C Gorsseling

Klantvriendelijk en netjes geholpen

Jacqueline de Graaff

Vriendelijk bekwaam personeel

Vriendelijk, vlot en kundig geholpen

Houdt zich aan de afspraken. Snelle installatie.

Electro World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 15 juni 2018

Electro World

Bij Electro World koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Niet alleen zijn wij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica; al onze vestigingen zijn van zelfstandige ondernemers. Mensen met passie voor hun werk. Hun doel is u helpen een juiste keuze te maken. Zodat u tevreden bent met uw aankoop. Het maakt daarbij natuurlijk geen verschil of u in de winkel koopt, of in onze webwinkel.

Huizermaatweg 480

1276 LM Huizen

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Gemma Jansen

Geduldig, correct kundig

Gerard van Oijen

Persoonlijke service. Ze nemen fijn de tijd voor je.

Laura

Klantvriendelijk en netjes geholpen

Jacqueline de Graaff

Vriendelijk bekwaam personeel

Vriendelijk, vlot en kundig geholpen

Houdt zich aan de afspraken. Snelle installatie.

Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10