Gemma Jansen
Geduldig, correct kundig
Persoonlijke service. Ze nemen fijn de tijd voor je.
Helaas hele slechte ervaring: ze zijn langs geweest voor onze defecte vaatwasser. Daarna hadden we een prijsopgave voor de verzekering nodig. Kregen we een enkele zin in een mail. Dat was onvoldoende voor de verzekering. Nu krijgen we een factuur voor de voorrijkosten (logisch) maar ook voor het uitwerken van een prijsopgave. Kosten daarvan € 75,-. Communicatie heel slecht, de vrouwen aan de telefoon snappen je vraag totaal niet. Wij gaan er nooit meer heen!
klantvriendelijk, behulpzaam, deskundig. Al 30 jaar heel tevreden. Hebben ook meteen geholpen toen de vriezer stuk was en wij niet thuis.
Prettige ontvangst, deskundig advies, snelle levering/plaatsing en redelijk geprijsd. Eén puntje van kritiek: er werden verkeerde geurfilters besteld voor plaatsing in de afzuigkap. Werd nabesteld.
Electro World levert snel, hebben goede kennis van zaken, en goede service
Snel en vriendelijk geholpen
Je wordt er goed en servicegericht behandeld. Men denk ook mee n.a.v. je vraag en geven goed servicegericht advies.
Vakkundig personeel Geod advies bij keuze vaatwasser
Hele goede uitleg over werking apparatuur en wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkel.
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en netjes geholpen
Vriendelijk bekwaam personeel
Vriendelijk, vlot en kundig geholpen
Houdt zich aan de afspraken. Snelle installatie.
Electro World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:
Geduldig, correct kundig
Persoonlijke service. Ze nemen fijn de tijd voor je.
Electro World levert snel, hebben goede kennis van zaken, en goede service
Snel en vriendelijk geholpen
Vakkundig personeel Geod advies bij keuze vaatwasser
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk en netjes geholpen
Vriendelijk bekwaam personeel
Vriendelijk, vlot en kundig geholpen
Houdt zich aan de afspraken. Snelle installatie.
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt: