Bert
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Lienden aan!
99% beveelt Electro World AHC Ommeren Lienden aan!
Heeft goede service
Zeer goed
Mooie zaak ; goede service ; vriendelijke mensen.
Prima zaak voor witgoed reparatie. Vriendelijke en kundige monteur die snel een conclusie van het euvel trok en helder advies gaf. Voorafgaand aan de reparatie werd ik nog gebeld met informatie over de kosten zodat er geen verrassingen zijn. Reparatie snel en kundig uitgevoerd door dezelfde monteur die de analyse heeft gedaan. Zeer tevreden!
Klantvriendelijk goede service
Personeel winkel lienden goede service en klant vriendelijk
Een top zaak, iedereen aan te raden. Had wasmachine stuk, hup ze staan op de stoep. En ja, als nieuw draait hij weer. TOPPIE.
Zeer goede online winkel top
Ben er tevreden over.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Weet overal een oplossing voor. Toppie servers en een toppie zaak.
Een prettige winkel, vriendelijk personeel, super geholpen!
professioneel advies, snel en flexibele service
Super professioneel bedrijf. Vlot contact gelegd, afspraak gemaakt en duidelijk voorgesteld gekregen wat de procedure zou zijn. Bleek gelukkig vlot mogelijk de storing te verhelpen, waardoor onze vaatwasser weer perfect werkt!
Op locatie Lienden geweest, correct te woord gestaan. Goed aanbod, was niet moeilijk om tot keuze over te gaan. Bezorging op tijd, met goede vakkundige adviezen.
Electro World AHC Ommeren Lienden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World AHC Ommeren Lienden heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Lienden
Dorpsstraat 1a
4033EW Lienden
Heeft goede service
Zeer goed
Mooie zaak ; goede service ; vriendelijke mensen.
Klantvriendelijk goede service
Personeel winkel lienden goede service en klant vriendelijk
Zeer goede online winkel top
Ben er tevreden over.
Een prettige winkel, vriendelijk personeel, super geholpen!
professioneel advies, snel en flexibele service
Electro World AHC Ommeren Lienden heeft de volgende resultaten bereikt: