Gemma
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World AHC Ommeren Rhenen aan!
100% beveelt Electro World AHC Ommeren Rhenen aan!
Duidelijke voorlichting
Prima service en netjes de afspraken nakomen
Gaven een heel goed advies en de nieuwe oven werd binnen 2 dagen thuisbezorgd. Dus een top service.
Vriendelijk en behulpzaam.
Een fijne hoofdtelefoon gekocht van Fresh 'n Rebel. Weer zeer goed en plezierig geholpen, deze service is het omrijden waard.
Mooie winkel met vakkundig personeel. Laatste tijd best wat gekocht onderandere een tv en was/droog combinatie. Goede voorlichting en service. Wij zijn er blij mee en komen zeker terug.
Afzuigkap gekocht. Zou ik eerst zelf ophangen. Daarna dacht ik toch maar niet. Dinsdag afspraak gemaakt en woensdagochtend al voor de deur. Keurig werk verricht. Complimenten. Op naar de volgende aankoop
Mooie overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel geeft deskundig advies.
Goede en prettige service hebben verstand van zaken
Correct, snel
Professionele en vriendelijke mensen.
We zijn vakkundig en zeer prettig geholpen met uitzoeken van een was-droog combinatie. De machine is ook netjes geïnstalleerd en aangesloten.
Fijne winkel, ik kreeg alweer goed advies en zij konden de aankoop snel leveren tegen een nette prijs, dus top
Snelle afspraken, kundige vakman
Electro World AHC Ommeren Rhenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World AHC Ommeren Rhenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World AHC Ommeren Rhenen
Plantsoenstraat 3
3911KA Rhenen
Duidelijke voorlichting
Prima service en netjes de afspraken nakomen
Vriendelijk en behulpzaam.
Mooie overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel geeft deskundig advies.
Goede en prettige service hebben verstand van zaken
Correct, snel
Professionele en vriendelijke mensen.
Snelle afspraken, kundige vakman
Electro World AHC Ommeren Rhenen heeft de volgende resultaten bereikt: