Rob
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Ava Heinkenszand aan!
100% beveelt Electro World Ava Heinkenszand aan!
Werd goed geholpen
Zeer kundig en vriendelijk
Lekker dichtbij en normale prijzen en vriendelijk personeel
Je wordt vriendelijk en goed geholpen.
Verkopers zijn vriendelijk , hulpvaardig en deskundig.
Klantvriendelijk en goede service
Prima service en behandeling
Goede afwikkeling van aankoop
goed bedrijf met goede vakmensen
men reageerde heel snel dat er iets kapot was en stonden met 1 of 2 dagen voor de deur.
Top geadviseerd en verder geholpen door Hans
Ik heb wel koelkast gekocht alleen ik heb het nog niet in huis
Vriendelijk,deskundig service aan huis
Goed sociaal contact en goede service.
Electro World Ava Heinkenszand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Ava Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Ava Heinkenszand
Dorpsstraat 56
4451AC Heinkenszand
Werd goed geholpen
Zeer kundig en vriendelijk
Lekker dichtbij en normale prijzen en vriendelijk personeel
Je wordt vriendelijk en goed geholpen.
Verkopers zijn vriendelijk , hulpvaardig en deskundig.
Klantvriendelijk en goede service
Prima service en behandeling
Goede afwikkeling van aankoop
goed bedrijf met goede vakmensen
Top geadviseerd en verder geholpen door Hans
Ik heb wel koelkast gekocht alleen ik heb het nog niet in huis
Vriendelijk,deskundig service aan huis
Goed sociaal contact en goede service.
Electro World Ava Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Ava Heinkenszand