Goede informatie. De verschillen tussen stofzuigers laten zien, op basis waarvan we een keuze konden maken.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
betrouwbaar, prettig
Snelle, vriendelijke reactie. Snel besteld en geleverd
Correcte afhandeling van mijn klacht.
Prima geholpen met een quooker kraan. Een bijkomend probleem werd snel verholpen.
Altijd prima advies. Goede afspraken en keurige inbouw van apparatuur
Net, degelijk en klantvriendelijk bedrijf
Prima service
Prima bedrijf, uitstekende vakmensen, goede communicatie en komen altijd de afspraken na.
Keurig en met verstand van zaken geholpen
Snelle korte lijntjes. Goede informatie, snelle levering, vriendelijke mensen. Deskundig.
prettige en vakkundige werklui
Goede voorlichting over aangekochte apparaat en overige apparatuur. Aansluiting volgens afspraak en toelichting over gebruik door vriendelijke monteur.
Zeer klantgericht en vlotte dienstverlening. Ja, de prijzen zijn wat hoger dan bij de gemiddelde internet dozenschuiver, maar daar staat meer service, meedenken en persoonlijke aandacht tegenover.
Alles is qua proces zeer goed verlopen. Vanaf bestelling tot installatie is een zeer goede beoordeling op zijn plaats. Bedankt! Supergoed en zeer aan te bevelen
Electro World Balsters Assen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt:
betrouwbaar, prettig
Snelle, vriendelijke reactie. Snel besteld en geleverd
Correcte afhandeling van mijn klacht.
Altijd prima advies. Goede afspraken en keurige inbouw van apparatuur
Net, degelijk en klantvriendelijk bedrijf