Roelof Hoekman
Al 40 jaar klant. Zegt genoeg!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
goede service vaak snelle levering
Fijne service!
Reparatie vaatwasser goed advies en correcte reparatie dikt tevreden
Meedenkende mensen. Prettig in omgang.
Goede partij komen zijn afspraken na
Goede service en deskundigheid van de monteurs
Snelle levering en redelijk geprijsd!
Klantvriendelijk, goede service en ze geven goed advies!
Vriendelijk personeel en prima prijzen t.o.v. internet bedrijven. Service is hier nog belangrijk.
Zijn als oude klant van de vestiging Eelde mee verhuist. Dit was onze 1e aankoop bij Balsters Assen
Wij zijn heel tevreden, komen al hun afspraken na! Onze wasmachine en droger zijn keurig op de tweede verdieping aangesloten, met een hele goede uitleg. Wij kopen al onze apperatuur bij Electro World Balsters
Ze helpen je altijd goed!
Prima winkel en service
Electro World Balsters Assen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt:
goede service vaak snelle levering
Fijne service!
Reparatie vaatwasser goed advies en correcte reparatie dikt tevreden
Meedenkende mensen. Prettig in omgang.
Goede partij komen zijn afspraken na
Goede service en deskundigheid van de monteurs
Snelle levering en redelijk geprijsd!
Klantvriendelijk, goede service en ze geven goed advies!
Ze helpen je altijd goed!
Prima winkel en service
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt: