9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World Barneveld aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Peter

We kwamen voor een nieuwe Miele wasmachine en droger. We zijn zeer vriendelijk en kundig geadviseerd in de winkel. De man nam de tijd om alles uit te leggen over de verschillende modellen wasmachines en drogers. De voor- en nadelen, technische en praktische informatie. Hierdoor hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken. We zijn zeer tevreden.

Boers

Advies van vakmensen!

Vlastuin Evert

Prima winkel, goed geholpen

nvt

vriendelijk, deskundig

Ariska

SterSterSterSterLege ster

Fijne zaak, vriendelijk geholpen.

Craats

uitermate vriendelijk en deskundig personeel. Ze willen je niet iets aansmeren maar oprecht iets verkopen waar je tevreden mee bent. Betaal liever iets meer dan naar een groot filiaal als Mediamarkt

Henk de Munck

Zeer klantvriendelijk ! Men neemt uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden ! Noemt zowel negatieve als positieve kanten van een product en is er niet op uit om je met de hoogste prijs de winkel uit te laten gaan.

Leo

Heel professioneel en erg vriendelijk personeel. We kochten een wasmachine en een droger. Deze werden al binnen 2 uur geleverd, geplaatst en aangesloten.

C Zwanenburg

Vriendelijk personeel goede voorlichting en uitleg

h de vries

gewoon super

Vriendelijk,kundig en eerlijk.

Goed geholpen en klantvriendelijk

Laurens

Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Wij gaan al vele jaren naar de winkel in Barneveld. Je ziet de producten en men kan daarnaast goed advies geven

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Barneveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2019

Electro World Barneveld

Electro World Barneveld is dé speciaalzaak van Barneveld. Voor het kopen van al uw huishoudelijke apparatuur zoals een: wasmachine, vaatwasser, droger, koelkast en vriezer kunt u terecht bij Electro World Barneveld. Maar ook voor de aankoop van een led televisie, audio set, laptop en tablet bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen gecertificeerde technische dienst. Ons werkgebied is o.a. in Gemeente Barneveld, Lunteren, Scherpenzeel, Woudenberg, Putten, Ermelo en Nijkerk.

Emmastraat 2

nvt

vriendelijk, deskundig

Ariska

SterSterSterSterLege ster

Fijne zaak, vriendelijk geholpen.

Craats

Henk de Munck