Henk Jaminon
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Beckers aan!
vriebdeijk , aardig en klantgericht
Snelle en correcte levering. Duidelijke uitleg, nette plaatsing.
Altijd behulpzaam, deskundig.
Perfect , geweldige snelle service en advies Zeer vriendelijk en behulpzaam
Snelle service. Goede monteur. Zeer tevreden en goed geholpen.
Op aanraden van vrienden bij Electro Beckers een AEG stofzuiger gekocht. Tijdens de aanbieding was de stofzuiger niet meer op voorraad. Geen probleem, zij bestellen hem en anderhalve week daarna stond hij voor me klaar voor aanbiedingsprijs van de weken ervoor. Zeer vriendelijk geholpen, zowel telefonisch als in de winkel.
Goede en snelle service tegen aantrekkelijke tarieven.
Klantvriendelijk en persoonlijk
Snelle service
Vriendelijk en vakkundig
Goed bedrijf, goed aangesloten, goede recencies.
Deze zaak is al jaren een begrip in onze wijk en een geweldige service.
Goeie service
Zeer correcte service.
Electro World Beckers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Beckers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Beckers
Burg. Cortenstraat 23
6226GP Maastricht
vriebdeijk , aardig en klantgericht
Snelle en correcte levering. Duidelijke uitleg, nette plaatsing.
Altijd behulpzaam, deskundig.
Perfect , geweldige snelle service en advies Zeer vriendelijk en behulpzaam
Snelle service. Goede monteur. Zeer tevreden en goed geholpen.
Goede en snelle service tegen aantrekkelijke tarieven.
Klantvriendelijk en persoonlijk
Snelle service
Vriendelijk en vakkundig
Goed bedrijf, goed aangesloten, goede recencies.
Deze zaak is al jaren een begrip in onze wijk en een geweldige service.
Goeie service
Zeer correcte service.