Probleem met koelkast. Gebeld met Bell Service en dezelfde dag kwam er nog iemand langs om het probleem te onderzoeken. Er diende een onderdeel vervangen te worden. Onderdeel werd direct besteld en...Probleem met koelkast. Gebeld met Bell Service en dezelfde dag kwam er nog iemand langs om het probleem te onderzoeken. Er diende een onderdeel vervangen te worden. Onderdeel werd direct besteld en de volgende dag was het probleem verholpen.
Jan
In deze mail staat bezorgen vanaf 25,-, in de winkel werd een afhaalprijs genoemd en niets over gratis bezorgen. Bij installatie werd de CI-module vergeten waardoor de monteur voor een 2e keer moest...In deze mail staat bezorgen vanaf 25,-, in de winkel werd een afhaalprijs genoemd en niets over gratis bezorgen. Bij installatie werd de CI-module vergeten waardoor de monteur voor een 2e keer moest komen. Minpunt is dat installatie op zaterdag niet mogelijk is.
M. van Adrichem
Een heel fijn bedrijf met n super service. Wij zijn dik tevreden met hoe jullie het verzorgen.
Helpen goed doen nooit moeilijk eerlijk adies en niet duur
Henk Drankier
Assortiment en Advies is niet van toepassing. Service is uitstekend.
Wensveen
We zijn duidelijk vriendelijk geholpen.
Ondanks wat tegenslagen, heeft electro world alles prima opgelost en altijd vriendelijk en professioneel gebleven.