9.4 /10

checkbox97% beveelt Electro World Benly aan!

Assortiment

Direct gereageerd op mijn en actie ondernomen

José meens speijcken

Services heel goed

M.Smeets

Vandaag, dinsdag 13 augustus 2024 een inbouw ijskast geplaatst. Deze firma beveel ik iedereen aan. Wat een service, vakmanschap en zeer bedreven vriendelijk personeel. Mijn beoordeling is dan ook zeker een 10+ waard. Fam. Smeets

Marcel P

Tom is zeer vriendelijk en klantgericht super snelle service en vakbekwaam

Roy H

vriendelijk correct en klantgericht

Marianne

Vanmiddag een nieuwe wasmachine gekocht, had het geluk dat hij direct geleverd kon. Altijd dik tevreden over de service👍👍

Marion

Netjes gewerkt.

Louk en Annelies Kil

De eerste keer bij Benly een Afwasmachine gekocht. Geweldige service erg klantvriendelijk. En super snelle en vriendelijke monteur.

Mia Otten

Fijne zaak. Deskundig personeel.

Pierre

SterSterSterHalve sterLege ster

Soms late reacties.

Ans

Hij was eerlijk over de reperatie. De reparatie kosten waren zo hoog dat er beter een nieuwe was machine kon worden aangeschaft.

Stoffelen

Behulpzaam,goede uitleg,vriendelijk,snel geleverd

H.L.Crutzen

Goede service en advies.

Paul Janssen

Monteur voor het nakijken van de vaatwasser was op tijd op de afspraak, was netjes en gaf duidelijk advies over de reparatie kosten.

Kothe

Benly reageerde per telefoon binnen 2 minuten op het reparatieverzoek op internet.

Electro World Benly verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Benly heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juli 2020

Electro World Benly

Welkom bij Electro World Benly, Uw adres voor verkoop en service om probleemloos te wassen en drogen, koken en koelen en klein huishoudelijke apparaten tot alles voor goed beeld en geluid. Tevens kunt alle bij ons gekochte inbouw apparatuur vakkundig laten inbouwen, het inmeten hiervoor is altijd gratis. Ook voor reparaties aan niet bij ons gekochte apparaten kunt u bij ons terecht.

Laurastraat 51

Marion

Netjes gewerkt.

Louk en Annelies Kil

Mia Otten

Fijne zaak. Deskundig personeel.

Pierre

SterSterSterHalve sterLege ster