MP
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Services heel goed
Vandaag, dinsdag 13 augustus 2024 een inbouw ijskast geplaatst. Deze firma beveel ik iedereen aan. Wat een service, vakmanschap en zeer bedreven vriendelijk personeel. Mijn beoordeling is dan ook zeker een 10+ waard. Fam. Smeets
Tom is zeer vriendelijk en klantgericht super snelle service en vakbekwaam
vriendelijk correct en klantgericht
Vanmiddag een nieuwe wasmachine gekocht, had het geluk dat hij direct geleverd kon. Altijd dik tevreden over de service👍👍
Netjes gewerkt.
De eerste keer bij Benly een Afwasmachine gekocht. Geweldige service erg klantvriendelijk. En super snelle en vriendelijke monteur.
Fijne zaak. Deskundig personeel.
Soms late reacties.
Hij was eerlijk over de reperatie. De reparatie kosten waren zo hoog dat er beter een nieuwe was machine kon worden aangeschaft.
Behulpzaam,goede uitleg,vriendelijk,snel geleverd
Goede service en advies.
Monteur voor het nakijken van de vaatwasser was op tijd op de afspraak, was netjes en gaf duidelijk advies over de reparatie kosten.
Benly reageerde per telefoon binnen 2 minuten op het reparatieverzoek op internet.
Electro World Benly verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Benly heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Benly
Laurastraat 51
6471JH Eijgelshoven
Services heel goed
Tom is zeer vriendelijk en klantgericht super snelle service en vakbekwaam
vriendelijk correct en klantgericht
Netjes gewerkt.
Fijne zaak. Deskundig personeel.
Soms late reacties.
Behulpzaam,goede uitleg,vriendelijk,snel geleverd