W van Dongen
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bergen op Zoom aan!
100% beveelt Electro World Bergen op Zoom aan!
Goede uitleg ,prima service
Had groot probleem met een nieuw wasmachine En dit is door de leiding zeer goed opgevangen en opgelost tot alle tevredenheid Dus bedankt top service mij heb je als klant
duidelijk
Vriendelijke en behulpzame medewerkers in de winkel maar ook de afleveringsdienst is prima. Vind de installatiekosten echter hoog en zeker na de problemen die wij hebben gehad had dat best minder gemogen! Korting was best op zijn plaats geweest!
Goede collectie, netjes en opgeruimd.
Goed advies en servive. Vriendelijk en correct.
Prima geholpen,nemen de tijd voor je. Had gerichte vragen, die zijn prima beantwoord. Je kunt rustig rond kijken, niet gestoord door harde muziek. Dit is bij andere ketens wel eens anders.
Klant vriendelijk goede uitleg en service. We kwamen jaren bij BCC en nu hier dus.
Zeer netjes en correct geholpen, personeel met verstand van zaken.
Super geholpen!
Altijd vriendelijk geholpen.
In de winkel vriendelijk en deskundig geholpen door Jasper. De heren die de installatie van de wasmachine hebben gedaan, waren geweldig.
Prettige communicatie: oplossingsgericht prijs kwaliteitverhouding en een geweldige service!
Alles goed verlopen
Electro World Bergen op Zoom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bergen op Zoom heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 3
4611HK Bergen op Zoom
Goede uitleg ,prima service
duidelijk
Goede collectie, netjes en opgeruimd.
Goed advies en servive. Vriendelijk en correct.
Zeer netjes en correct geholpen, personeel met verstand van zaken.
Super geholpen!
Altijd vriendelijk geholpen.