Zeer klantgericht, deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Bert Dijkhuizen

Een winkel waar je deskundig wordt geholpen.

HPMvL

Locale winkel met uitstekende service

Diny Loois

Gebeld omdat de winkel door Corona dicht was, advies gekregen, gekocht en 15 minuten later werd de flip5 geleverd

Corry Peek

Een mooie zaak . Goed geholpen goede service. Mijn vaste witgoed leverancier

Fam Heijkoop uit Rotterdam

Wij wonen in Rotterdam en zijn via een familielid die bij ons in het gebouw woonde in aanraking gekomen met Brenkman en sindsdien bestellen wij daar alles wat we nodig hebben vandaar nooit in de... Wij wonen in Rotterdam en zijn via een familielid die bij ons in het gebouw woonde in aanraking gekomen met Brenkman en sindsdien bestellen wij daar alles wat we nodig hebben vandaar nooit in de winkel geweest
Ze krijgen van ons een 10 vertrouwen is heel belangrijk en wij zijn erg blij met Hendrik wat een vakman .
Als wij bellen luisteren ze goed wat wij willen hebben ook goed advies is erg belangrijk

Altijd to the point met focus op klant. Behulpzaam.

CJ.Veer

Goed geholpen /goed geinformeerd.

V.F.

Uitstekende en snelle service, zeer goed advies. Installatie door erg vriendelijke en kundige medewerker en er werd heel netjes (geen rommel o.i.d. achter gelaten) en precies gewerkt. Oude apparaat... Uitstekende en snelle service, zeer goed advies. Installatie door erg vriendelijke en kundige medewerker en er werd heel netjes (geen rommel o.i.d. achter gelaten) en precies gewerkt. Oude apparaat werd keurig afgevoerd.

Overzichtelijke winkel met uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.