Marcel

Fantastische service, wasmachine binnen een halve dag geleverd en aangesloten, de oude netjes afgevoerd. Top!

Frowijn

Zeer goede service en kwaliteit

H.C.W. Heemskerk

Er wordt heel goed geluisterd naar de klant, daar wordt een optimale oplossing bij gezocht, met ondersteuning van heel vlotte en goede inbouw- en reparatieservice. En dat al gedurende vele... Er wordt heel goed geluisterd naar de klant, daar wordt een optimale oplossing bij gezocht, met ondersteuning van heel vlotte en goede inbouw- en reparatieservice. En dat al gedurende vele tientallen jaren tot onze grote tevredenheid!

BLOM-BROUWERS

Brenkman ken ik al jaren. Gewoon een fantastisch bedrijf. Goede service. Veel minder commercieel gericht zoals tegenwoordig bijna iedereen is. Ik woon in Alphen aan den Rijn. Maar dat is voor... Brenkman ken ik al jaren. Gewoon een fantastisch bedrijf. Goede service. Veel minder commercieel gericht zoals tegenwoordig bijna iedereen is. Ik woon in Alphen aan den Rijn. Maar dat is voor Brenkman geen probleem. Er is een wederzijdse vertrouwen .

Burgwal

Zoals altijd prima service en aandacht!

J. Groen in 't Wout

Al jarenlang mijn vaste leverancier. Wees loyaal koop lokaal

Brenkman

Top service!

Bert den Ambtman

Al jaren een super bedrijf ik kom er al mijn hele leven

Leon

Top bedrijf, ouderwets goede service. Kan menig bedrijf in retail nog wat van leren.