9.4 /10

checkbox100% beveelt Electro World Brenkman aan!

Assortiment

Uitstekende service en klantvriendelijk

zehra inanli

Klantvriendelijk

Fam. Bons

Goede uitleg en uitstekende service. Koffiemachine werd thuis gebracht , ingesteld en nogmaals volgde uitleg.

Martijn

Top service! Komt afspraken netjes na, klant op 1

Maja

Snelle service en vakbekwame mensen.Top

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Goede service, er worden ook alternatieve producten besproken.

F.sommerdijk culemborg

Ze komen altijd op de aangegeven tijd.Ervaren personeel en ook heel vriendelijk maar vooral bekwaam

D.J

Vriendelijke en deskundige mensen die nog service gericht zijn

Anja Kruger

Hele fijne firma. Goed advies en verstand van zaken

Alex Kesselaar

Lokale ondernemer met passie voor de klant en heel veel kennis over alles wat er verkocht wordt. Ook snelle installeerservice zodat je je ook daar geen zorgen iver hoeft te maken. Je kan ook altijd bij een defect op ze terugvallen, kortom, dit soort zaken wil je ook in je stadje hebben.

Billy

Deze mensen hebben verstand van zaken, geven goede voorlichting en de apparaten worden netjes geïnstalleerd. Een betrouwbare leverancier.

Harry

prettig klantencontact prima service

Bernard

Wat een prettige winkel; vriendelijk, vakkundig en fantastische service!

Fine Wood Design

Prima zaak met betrokken medewerkers ze doen wat ze beloven. Brede productenlijnen en diverse merken dus keus genoeg. Komen hier al jaren naar volle tevredenheid

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Brenkman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Brenkman heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 14 december 2018

Electro World Brenkman

''Al ruim een eeuw en vier generaties lang een begrip in Culemborg en omgeving.'' Maak kennis met Brenkman Het team van Electro World Brenkman bestaat uit jonge, gedreven professionals met passie voor hun vak en de klant. Brenkman is sinds 1 oktober 2013 aangesloten bij Electro World. Een logische stap en gunstig voor de klant, vindt eigenaar Rogier Brenkman. Rogier Brenkman: Eigenaar, de vierde generatie Brenkman “Ik ben als het ware groot geworden in de zaak, want ik loop al vanaf mijn vijftiende mee. Dagelijks werk ik met veel plezier aan het samenstellen van het juiste assortiment in onze winkel. In deze snel vernieuwende branche raak ik enthousiast voor de nieuwste producten en test ze graag uit. Benieuwd? Kom gauw kijken bij Brenkman, want alle producten staan demonstratieklaar in de winkel.” Met ons team zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om het leveren van producten of het verhelpen van eventuele storing aan apparaten, u kunt altijd bij ons terecht.

Varkensmarkt 10

Top service! Komt afspraken netjes na, klant op 1

Maja

Snelle service en vakbekwame mensen.Top

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Goede service, er worden ook alternatieve producten besproken.

F.sommerdijk culemborg

Billy

Harry

prettig klantencontact prima service

Bernard

Wat een prettige winkel; vriendelijk, vakkundig en fantastische service!

Fine Wood Design

Electro World Brenkman heeft de volgende resultaten bereikt: