- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!
100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!
Zeer veel keus, goede service , fijne betrouwbare verkoper
Prima monteur Snelle afhandeling probleem en makkelijk de betaling aan het eind.
Een winkel met een uitgebreid sassortiment, deskundige bediening en bij reparaties heel snel met het oplossen van het probleem.
Uitstekende service
Houdt zich aan de afspraken
Bij ons is Brilman al jaren een vertrouwde leverancier van elektronische producten, Die zijn afspraken nakomt, goede service geeft en alles op de afgesproken tijd levert
Vriendelijk deskundig personeel. Erg prettig geholpen,woensdag middag om 15.00 wasmachine gekocht. Donderdag avond om 18.15 geplaatst.TOP!!
Prima zaak waar ik altijd goed wordt geholpen.
Snelle en keurige service
Goed.
Alle afspraken werden netjes nagekomen. Ik werd gebeld op de dag dat de monteur langskwam zoals afgesproken. Een tijd wanneer ik thuis kon zijn afgesproken en nog voordat ik goed en wel binnen was kwam ook precies op tijd de monteur. Binnen korte tijd had de monteur het euvel gevonden en in afzienbare tijd was de vaatwasser gerepareerd. En werkt nog steeds. Monteur hielp nog weer om de plinten aan de keuken te zetten zodat alles erweer perfect uit zag.
Vriendelijk, klantgericht, snelle service.
Goed advies bij de aankoop van een wasmachine en vlotte levering de volgende dag . De machine werd keurig op zolder geïnstalleerd en de oude werd weer meegenomen. Niets dan lof.
Klantvriendelijk keurige monteurs en zeer behulpzaam. Kennis van zaken.
Electro World Brilman Losser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Brilman Losser
Kerkstraat 18
7581AB Losser
Zeer veel keus, goede service , fijne betrouwbare verkoper
Uitstekende service
Houdt zich aan de afspraken
Prima zaak waar ik altijd goed wordt geholpen.
Snelle en keurige service
Goed.
Vriendelijk, klantgericht, snelle service.
Klantvriendelijk keurige monteurs en zeer behulpzaam. Kennis van zaken.
Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Brilman Losser