9.1 /10

checkbox100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

zeer klantvriendelijk en behulpzaam. dorps

Breukers

Zeer veel keus, goede service , fijne betrouwbare verkoper

Jvh

Prima monteur Snelle afhandeling probleem en makkelijk de betaling aan het eind.

Freek van Oenen

Een winkel met een uitgebreid sassortiment, deskundige bediening en bij reparaties heel snel met het oplossen van het probleem.

Henri Schuite

Uitstekende service

Houdt zich aan de afspraken

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Bij ons is Brilman al jaren een vertrouwde leverancier van elektronische producten, Die zijn afspraken nakomt, goede service geeft en alles op de afgesproken tijd levert

Yvonne

Vriendelijk deskundig personeel. Erg prettig geholpen,woensdag middag om 15.00 wasmachine gekocht. Donderdag avond om 18.15 geplaatst.TOP!!

Jan

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak waar ik altijd goed wordt geholpen.

Leo

Snelle en keurige service

Goed.

Erik

Alle afspraken werden netjes nagekomen. Ik werd gebeld op de dag dat de monteur langskwam zoals afgesproken. Een tijd wanneer ik thuis kon zijn afgesproken en nog voordat ik goed en wel binnen was kwam ook precies op tijd de monteur. Binnen korte tijd had de monteur het euvel gevonden en in afzienbare tijd was de vaatwasser gerepareerd. En werkt nog steeds. Monteur hielp nog weer om de plinten aan de keuken te zetten zodat alles erweer perfect uit zag.

Robert De Vries

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, klantgericht, snelle service.

Germa

Goed advies bij de aankoop van een wasmachine en vlotte levering de volgende dag . De machine werd keurig op zolder geïnstalleerd en de oude werd weer meegenomen. Niets dan lof.

John Scholten

Klantvriendelijk keurige monteurs en zeer behulpzaam. Kennis van zaken.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Brilman Losser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 18 mei 2018

Electro World Brilman Losser

Brilman Elektro is al meer dan 55 jaar de elektronica speciaalzaak in de binnenstad van Losser. Met een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste LED tv’s, tot de zuinigste witgoedapparaten. Brilman kunt u ook in Enschede bezoeken. De kracht van Brilman is de service en het persoonlijke contact met de klant.

Kerkstraat 18

Houdt zich aan de afspraken

Yvonne

Jan

SterSterSterSterLege ster

Prima zaak waar ik altijd goed wordt geholpen.

Leo

Snelle en keurige service

Goed.

Erik

Robert De Vries

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, klantgericht, snelle service.

Germa

John Scholten

Klantvriendelijk keurige monteurs en zeer behulpzaam. Kennis van zaken.

Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10