Mart
Keurige installatie. Ze namen de tijd en zorgde dat alles perfect geplaatst werd.
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
Goede vriendelijke eerlijke voorlichting wat product Vriendelijke bediening en verzorging
Ik vind dat je altijd heel vriendelijk geholpen wordt en ze denken altijd met je mee koop al mijn hele leven bij hun en dat zal ik altijd blijven doen al zijn ze wat duurder
geweldige service en zeer klantvriendelijk.
Prettige winkel en prima geholpen. Top!!
Naar volle tevredenheid geholpen.
Ik kom al heel lang in de winkel,wordt altijd vriendelijk en prettig geholpen.
Hele fijne medewerkers, snelle reactie!
De mannen daar zijn behulpzaam en ook voor mij ben ik van mening dat ik lokaal blijf kopen
je word netjes en vakundig geholpen
We worden altijd netjes geholpen
Zeer vriendelijke en erg behulpzaam Daarom kopen wij altijd ons tv daar
Fijne vlotte bediening service en kundige uitleg
Goede service, vriendelijk, behulpzaam
vriendelijk personeel, goede uitleg en prima service
Electro World Combi Den Helder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Combi Den Helder
Keizerstraat 63
1781GE Den Helder
geweldige service en zeer klantvriendelijk.
Prettige winkel en prima geholpen. Top!!
Naar volle tevredenheid geholpen.
Ik kom al heel lang in de winkel,wordt altijd vriendelijk en prettig geholpen.
Hele fijne medewerkers, snelle reactie!
je word netjes en vakundig geholpen
We worden altijd netjes geholpen