IAN BONGERS.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World De Smid aan!
goede service ga zo door
iedereen is vriendelijk en service gericht
Super vriendelijk personeel en ook heel kundig. Geven advies waar je echt iets aan hebt
De Smid heeft alles geregeld voor het installeren van een inductieplaat ; electra , op maat slijpen van het composiet blad & installatie. In een mum van tijd met hoge kwaliteit . Chapeau
Goede service fijne bezorging
Goede service, vriendelijk personeel, verstand van zaken en komen de afspraken na.
Wasmachines kun je op meer plaatsen kopen maar de vriendelijkheid en servicegerichte houding heb ik als zeer bijzonder ervaren
Goed geholpen en alles goed aangesloten!
De reparatie uitstekend gedaan. Vriendelijke bediening. Behulpzaam bij het sjouwen van de apperatuur. Slechts 1 minpuntje de reparatieduur was beetje lang.
Vertrouwd bedrijf,fijn personeel,ze geven eerlijk advies.
Goed geadviseerd, betrouwbaar
Een vertrouwd adres waar je nog goed geholpen word en waar service nog hoog in het vaandel staat.
Snelle en vakkundige reactie op verzoek tot reparatie
Goede voorlichting en service
Electro World De Smid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World De Smid heeft de volgende resultaten bereikt:
goede service ga zo door
iedereen is vriendelijk en service gericht
Goede service fijne bezorging
Goed geholpen en alles goed aangesloten!
Vertrouwd bedrijf,fijn personeel,ze geven eerlijk advies.
Goed geadviseerd, betrouwbaar
Snelle en vakkundige reactie op verzoek tot reparatie